• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Ian Somerhalder بازیگر نقش Damon Salvatore در سریال The Vampire Diaries

      Ian Samerhalder




      Ian Joseph Somerhalder
      متولد:8 دسامبر 1978
      در Covington,Louisiana, US
      حرفه : بازیگر و مدل
      سالهای فعالیت : از 1997 تاکنون
      شهرت او به خاطر بازی در نقش Boone Carlyle در مجموعه ی Lost و نقش Damon Salvatore در سریال Vampire Diaries است.
      مادرش Edna فیزیوتراپیست و پدرش Robert پیمانکار ساختمانی ست. پدرش از نژاد فرانسه-انگلیس و مادرش ایرلندی است.
      از 10 تا 13 سالگی به عنوان یک مدل فعالیت می کرد و در 17 سالگی تصمیم گرفت بازیگر شود.
      در تابستان سال 2000 او با بازی در سریال Young Americans بازیگری اش را آغاز کرد.در سال 2004 او در نقش بون در سریال Lost بازی کرد و تا اپیزود 20 فصل اول هم باقی ماند. در سال های 2005 تا 2010 هم او دوباره به این مجموعه بازگشت.او جز اولین بازیگرانی بود که به سریال وارد شد وجز اولین بازیگرانی که از سریال خارج شد.
      در سال 2009 ایان در فیلم The Tournament نقش یک قاتل را بازی کرد که با قاتل های دیگر مبارزه می کند.
      در 10 اکتبر سال 2010 این خبر منتشر شد که او در یک فیلم Gothic (ترکیبی از وحشت -عشق-ملودرام) به نام Cradle wood بازی خواهد کرد که این فیلم در سال 2013 پخش می شود.
      او در حال حاضر مشغول بازی در نقش دیمن سالواتوره در سریال مشهور خاطرات یک خون آشام محصول شبکه ی Cw است.






      او هم اکنون پشتیبان انجمن S.T Tammany Humane است.(این انجمن سازمانی برای حمایت و پناه دهی به حیوانات است.) او برای پروژه ی تولدش 11100 $ را توسط گروه Vampire Diaries به این انجمن اهدا کرد.
      او به همراه Candice Acola بازیگر نقش کرولاین در این سریال حامی انجمن It Gets Better (انجمنی برای جلوگیری از خودکشی جوانان ) شده اند.
      در 32 مین سالروز تولدش او موسسه ای را تاسیس کرد که به تحصیل مردم یاری می کند.







      Filmography

      Year Title Role Notes
      1998 Celebrity Unconfirmed Uncredited
      2001 Life as a House Josh
      2002 Changing Hearts Jason Kelly
      2002 The Rules of Attraction Paul Denton
      2004 In Enemy Hands U.S.S. Swordfish Danny Miller
      2004 The Old Man and the Studio Matt Short Film
      2006 National Lampoon's TV: The Movie Unconfirmed Uncredited
      2006 Pulse Dexter
      2006 The Sensation of Sight Drifter
      2008 The Lost Samaritan William Archer
      2009 Wake Tyler
      2009 The Tournament Miles Slade
      2010 How to Make Love to a Woman Daniel Meltzer
      2013 Caught On Tape Officer Lewis
      2013 Time Framed Agent Black Short Film
      Year Title Role Notes
      1997 The Big Easy I.Q. 1 episode: "The Black Bag"
      1999 Now and Again Brian 1 episode: "A Girl's Life"
      2000 Young Americans Hamilton Fleming Main cast; all 8 episodes
      2001 Anatomy of a Hate Crime Russell Henderson TV Film
      2002 CSI: Crime Scene Investigation Tony Del Nagro 1 episode: "Revenge Is Best Served Cold"
      2002 Law & Order: Special Victims Unit Charlie Baker 1 episode: "Dominance"
      2003 CSI: Miami Ricky Murdoch 1 episode: "The Best Defense" fifth episode of the second season.
      2004 Fearless Jordan Gracie Unsold TV pilot
      2004 Smallville Adam Knight 6 episodes (Season 3); "Asylum", "Delete", "Hereafter", "Velocity", "Obsession", "Crisis"
      2007 Marco Polo Marco Polo TV Film
      2007 Tell Me You Love Me Nick 6 episodes
      2008 Lost City Raiders Jack Kubiak TV Film
      2009 Fireball Lee Cooper TV Film
      2004–2010 Lost Boone Carlyle Main Cast; 30 episodes
      2009–present The Vampire Diaries Damon Salvatore Main Role
      Awards

      Year Award Category Work Result
      2002 Young Hollywood Awards Exciting New Face – Male N/A Won
      2005 Teen Choice Awards Choice TV Breakout Performance – Male Lost Nominated
      2006 Screen Actors Guild Award Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series Lost (with cast) Won
      2010 Young Hollywood Awards[20] Cast To Watch (with Paul Wesley and Nina Dobrev) The Vampire Diaries Won
      2010 Teen Choice Awards Choice TV Villain The Vampire Diaries Won
      2010 Teen Choice Awards Choice Male Hottie The Vampire Diaries Nominated
      2011 Teen Choice Awards Choice TV Actor Fantasy/Sci-Fi The Vampire Diaries Won
      2011 Teen Choice Awards Choice Vampire The Vampire Diaries Nominated
      2011 Teen Choice Awards Choice Male Hottie The Vampire Diaries Nominated
      2011 People's Choice Awards Favorite TV Drama Actor The Vampire Diaries Nominated
      2011 J-14 Teen Icon Awards Iconic TV Actor The Vampire Diaries Nominated
      2012 People's Choice Awards Favorite TV Drama Actor The Vampire Diaries Nominated
      2012 Genesis Awards Humane Society Won
      2012 Teen Choice Awards Choice TV Actor – Fantasy/Sci-Fi The Vampire Diaries Won
      2012 Teen Choice Awards Choice Male Hottie The Vampire Diaries Won[21]
      2012 Do Something Awards Best TV Star The Vampire Diaries Nominated
      2012 Do Something Awards Twitter Nominated
      2012 Environmental Media Awards EMA Futures Award Won
      2012 Fright Night Awards Favorite Male TV/ Movie Vampire The Vampire Diaries Won
      2012 International Green Awards Most Responsible Celebrity Won
      2012 J-14 Teen Icon Awards Iconic TV actor The Vampire Diaries Pending
      2013 People's Choice Awards Favorite Dramatic TV Actor The Vampire Diaries Nominate

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۲۹ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................