• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Steven R.McQueen بازیگر نقش Jeremy در سریال The Vampire Diaries

      Steven R.McQueen

      نام کامل: Steven Chadwick McQueen
      متولد: 13 جولای 1988 در Los Angeles
      حرفه: بازیگر،مدل
      سال های فعالیت: از 2005 تاکنون



      Steven بازیگر و مدل آمریکایی متولد لوس آنجلس کالیفرنیا ، فرزند Stacey Toten و Chad McQueen ( بازیگر و کارگردان )است. پدربزرگ و مادربزرگ پدری او Steve McQueen و Neile Adams هردو بازیگر بوده اند. پدرخوانده ی او Luc Robitaille بازنشسته ی تیم ملی هاکی کاناداست.
      حرف R در نام خانوادگی او از نام خانوادگی پدرخوانده اش گرفته شده است.
      در سال 2005 او با حضور در یک اپیزود از سریال Threshold محصول شبکه ی CBS وارد عرصه ی بازیگری شد.
      هم چنین در آن سال ها به عنوان بازیگر مهمان در Without a trace و Miami و Numb3rs هم حضور پیدا کرد.یکی از مهمترین نقش های او بازی در سریال Everwood بوده است.
      در سال 2009 او برای نقش jeremy Gilbert در سریال مشهور The Vampire Diaries انتخاب شد . در سال 2013 نیز با مرگ این نقش در سریال ،او از این سریال خارج می شود.
      او در نقش Jake Forestor درفیلم Piranha (سه بعدی) ظاهر می شود. این فیلم در سال 1978 هم به همین نام ساخته شده بود.



      قد: 6ft
      چشم:قهوه ای
      بلده سازدهنی بزنه
      در ورزش های رزمی ، Kickboxing ، اسب سواری، هاکی روی یخ مهارت دارد.
      سریال مورد علاقه اس Dexter است.



      Filmography

      Year Title Role Notes
      2006 Club Soda The Kid Short Film
      2008 Minutemen Derek Beaugard Disney Channel Original Movie
      American Breakdown The Kid Short Film
      2010 Piranha 3D Jake Forester Main Role
      Year Title Role Notes
      2005 Threshold Jordan Peters Episode: "Blood of the Children"
      2005–2006 Everwood Kyle Hunter 7 episodes
      2008 Numb3rs Craig Ezra Episode: "Atomic No. 33"
      Without a Trace Will Duncan Episode: "True/False"
      CSI: Miami Keith Walsh Episode: "Gone Baby Gone"
      2009–2013 The Vampire Diaries Jeremy Gilbert TV Series - 66 episodesRegular Cast
      Awards


      Year Award Category Work Result
      2011 Youth Rock Awards Rockin TV Actor The Vampire Diaries Nominated


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۳-۰۴-۲۵ در ساعت ۱۲:۲۸ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................