• یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • مکس یک سگ خانگی است که به تازگی مجبور شده سگی دیگر به نام دوک را در کنار خود تحمل کند. اما جدال این دو و اشتباهاتشان باعث می شود به دام ماموران کنترل حیوانات بیافتند و...

  • "دوری" به یاد دارد که در گذشته یِ دور خانواده ای داشته و از همین رو جستجو را برای پیدا کردن خانواده خود آغاز می کند. "نمو" و "مارلین" هم از آنجا که حافظه کوتاه مدت دوری مشکل دارد، او را همراهی می کنند تا گم نشود. این جستجو آنها را به یک موسسه زیر دریایی می کشاند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی jaime king بازیگر نقش Lemon Breeland در سریال Hart of dixie

      بیوگرافی
      Jaime King


      وی متولد 23 آوریل 1979 و یک هنر پیشه و مدل آمریکایی است .


      او به نامهای دیگری بنام British swimmer و Jaime King (swimmer) و Jamie King (disambiguation) و James King و Jimmy King نیز شناخته می شود .


      در شغل مدلینگ و اوایل در فیلم هایش نام Jaime King و James King را بکار می برد و نام مستعار King نامی بود که در بچگی پدر و مادرش او را صدا میزدند.


      نمایندگیش او را سپس به نام مدل مشهورتر Jaime Rishar معرفی کرد.


      King در Vogue ، Mademoiselle و Harper's Bazaar در میان مجلات به شیوه دیگری ظاهر شد. سپس وی به گرفتن نقشهای کوچک در فیلمها ظاهر شد


      .اولین نقش اصلی او در فیلم Pearl Harbor بود (2001). اولین نقش ستاره ای وی در فیلم Bulletproof Monk در سال 2003 بود.


      او سپس بعنوان رهبر در فیلمهای دیگری پس از Sin City توانست توجه بیشتری را به خود جلب کند(2005) .


      بد نیست یه فضولی هم کنیم به زندگی شخصیش یه سرکی بکشیم خیلی جالب بود توصیه میکنم بخونید ...

      زندگی شخصی

      او در اوایل شروع به شغل مدلینگ از سن 14 تا 19 سالگی ابتدا به هروئین روی آورد و سپس به دارو معتاد شد . در سال 1997 Davide Sorrenti دوس پسر


      20ساله عکاسش مرد درحالی که وی فکر میکرد بر اثر یک بیماری کلیوی بوده است متوجه شد که بر اثر استعمال زیاد هروئین بوده است .


      به دنبال این مرگ کینگ سر عقل آمد و در سن 19 سالگی شروع به ترک اعتیاد هم به الکل و هم به هروئین کرد ! در سال 2006 او اظهار کرد که گذشته


      اش را که به عنواندختر مهمانی ها "party girl" شناخته میشد را کنار گذاشته و اکنون خودش را شخص دیگری حس می کند .



      در ژانویه 2005 وقتی مشغول کار روی فیلم Fanboys, بود همسر آینده اش Kyle Newman را ملاقات کرد (مدیر فیلم). در مدت 3ماه هر دو تحت تاثیر هم قرار


      گرفتند سرانجام آنها در 23 نوامبر 2007 در Greystone Park and Manor در لس آنجلس در جایی که مدنظر نیومن بود در یک مجلس صمیمی آرام و


      تشریفاتی ازدواج کردند . کینگ در مجله InStyle عنوان کرد حداقل 3 بچه می خواهد .


      در سال 1996 وقتی وی از حرفه مدلینگ کناره گیری می کرد عنوان کرد که در نظر دارد به حرفه عکاسی یا نویسندگی روی اورد .او هم اکنون در لس آنجلس اقامت دارد .


      کینگ در سریال Hart of Dixie که از شبکه cw در 26 سپتامبر 2011 تا کنون در حال پخش است بازی می کند .کینگ همچنین در موزیک ویدئوی Lana Del


      Rey
      و Summertime Sadness که توسط همسرش نیومن هدایت می شود نقش ایفا کرد این ویدئو در ژوئیه 2012 پخش شد و ما می توانیم آرا در


      Youtube
      .com ببینیم . در این ویدئو وی در نقش


      lena del ray زن همجنس باز عاشق بازی می کند.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 Happy Campers Pixel Credited as James King
      Blow Kristina Jung
      Pearl Harbor Nurse Betty Bayer
      2002 Four Faces of God Sam
      Slackers Angela Patton Credited as James King
      Lone Star State of Mind Baby
      2003 Bulletproof Monk Jade
      2004 White Chicks Heather Vandergeld
      2005 Pretty Persuasion Kathy Joyce
      Sin City Goldie/Wendy
      Two for the Money Alexandria
      Cheaper by the Dozen 2 Anne Murtaugh
      2006 The Alibi Heather
      True True Lie Nathalie
      2007 They Wait Sarah
      The Tripper Samantha
      2008 The Spirit Lorelei Rox
      2009 My Bloody Valentine 3D Sarah Palmer
      Fanboys Amber
      2010 The Pardon Tony Jo Henry
      A Fork in the Road April Rogers
      Waiting for Forever Susan Donner
      2011 Mother's Day Beth
      2012 Summertime Sadness Lana Del Rey's partner
      2013 Silent Night Deputy Aubrey Bradimore


      television



      Year Title Role Notes
      2005 The O.C. Mary-Sue Episode "The Return of the Nana"
      2005–2006 Kitchen Confidential Tanya 13 episodes
      2006–2007 The Class Palmer Wyland 6 episodes
      2008–2009 Gary Unmarried Vanessa Flood 13 episodes
      2009 Star Wars: The Clone Wars Aurra Sing 5 episodes
      2010 My Generation Jacqueline Vachs 5 episodes, main role
      2010 Scream Queens Herself 10 episodes
      2011 Love Bites Amanda Episode "Modern Plagues"
      2011–present Hart of Dixie Lemon Breeland Main role


      Music videos




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۲۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................