• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی jaime king بازیگر نقش Lemon Breeland در سریال Hart of dixie

      بیوگرافی
      Jaime King


      وی متولد 23 آوریل 1979 و یک هنر پیشه و مدل آمریکایی است .


      او به نامهای دیگری بنام British swimmer و Jaime King (swimmer) و Jamie King (disambiguation) و James King و Jimmy King نیز شناخته می شود .


      در شغل مدلینگ و اوایل در فیلم هایش نام Jaime King و James King را بکار می برد و نام مستعار King نامی بود که در بچگی پدر و مادرش او را صدا میزدند.


      نمایندگیش او را سپس به نام مدل مشهورتر Jaime Rishar معرفی کرد.


      King در Vogue ، Mademoiselle و Harper's Bazaar در میان مجلات به شیوه دیگری ظاهر شد. سپس وی به گرفتن نقشهای کوچک در فیلمها ظاهر شد


      .اولین نقش اصلی او در فیلم Pearl Harbor بود (2001). اولین نقش ستاره ای وی در فیلم Bulletproof Monk در سال 2003 بود.


      او سپس بعنوان رهبر در فیلمهای دیگری پس از Sin City توانست توجه بیشتری را به خود جلب کند(2005) .


      بد نیست یه فضولی هم کنیم به زندگی شخصیش یه سرکی بکشیم خیلی جالب بود توصیه میکنم بخونید ...

      زندگی شخصی

      او در اوایل شروع به شغل مدلینگ از سن 14 تا 19 سالگی ابتدا به هروئین روی آورد و سپس به دارو معتاد شد . در سال 1997 Davide Sorrenti دوس پسر


      20ساله عکاسش مرد درحالی که وی فکر میکرد بر اثر یک بیماری کلیوی بوده است متوجه شد که بر اثر استعمال زیاد هروئین بوده است .


      به دنبال این مرگ کینگ سر عقل آمد و در سن 19 سالگی شروع به ترک اعتیاد هم به الکل و هم به هروئین کرد ! در سال 2006 او اظهار کرد که گذشته


      اش را که به عنواندختر مهمانی ها "party girl" شناخته میشد را کنار گذاشته و اکنون خودش را شخص دیگری حس می کند .



      در ژانویه 2005 وقتی مشغول کار روی فیلم Fanboys, بود همسر آینده اش Kyle Newman را ملاقات کرد (مدیر فیلم). در مدت 3ماه هر دو تحت تاثیر هم قرار


      گرفتند سرانجام آنها در 23 نوامبر 2007 در Greystone Park and Manor در لس آنجلس در جایی که مدنظر نیومن بود در یک مجلس صمیمی آرام و


      تشریفاتی ازدواج کردند . کینگ در مجله InStyle عنوان کرد حداقل 3 بچه می خواهد .


      در سال 1996 وقتی وی از حرفه مدلینگ کناره گیری می کرد عنوان کرد که در نظر دارد به حرفه عکاسی یا نویسندگی روی اورد .او هم اکنون در لس آنجلس اقامت دارد .


      کینگ در سریال Hart of Dixie که از شبکه cw در 26 سپتامبر 2011 تا کنون در حال پخش است بازی می کند .کینگ همچنین در موزیک ویدئوی Lana Del


      Rey
      و Summertime Sadness که توسط همسرش نیومن هدایت می شود نقش ایفا کرد این ویدئو در ژوئیه 2012 پخش شد و ما می توانیم آرا در


      Youtube
      .com ببینیم . در این ویدئو وی در نقش


      lena del ray زن همجنس باز عاشق بازی می کند.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2001 Happy Campers Pixel Credited as James King
      Blow Kristina Jung
      Pearl Harbor Nurse Betty Bayer
      2002 Four Faces of God Sam
      Slackers Angela Patton Credited as James King
      Lone Star State of Mind Baby
      2003 Bulletproof Monk Jade
      2004 White Chicks Heather Vandergeld
      2005 Pretty Persuasion Kathy Joyce
      Sin City Goldie/Wendy
      Two for the Money Alexandria
      Cheaper by the Dozen 2 Anne Murtaugh
      2006 The Alibi Heather
      True True Lie Nathalie
      2007 They Wait Sarah
      The Tripper Samantha
      2008 The Spirit Lorelei Rox
      2009 My Bloody Valentine 3D Sarah Palmer
      Fanboys Amber
      2010 The Pardon Tony Jo Henry
      A Fork in the Road April Rogers
      Waiting for Forever Susan Donner
      2011 Mother's Day Beth
      2012 Summertime Sadness Lana Del Rey's partner
      2013 Silent Night Deputy Aubrey Bradimore


      television



      Year Title Role Notes
      2005 The O.C. Mary-Sue Episode "The Return of the Nana"
      2005–2006 Kitchen Confidential Tanya 13 episodes
      2006–2007 The Class Palmer Wyland 6 episodes
      2008–2009 Gary Unmarried Vanessa Flood 13 episodes
      2009 Star Wars: The Clone Wars Aurra Sing 5 episodes
      2010 My Generation Jacqueline Vachs 5 episodes, main role
      2010 Scream Queens Herself 10 episodes
      2011 Love Bites Amanda Episode "Modern Plagues"
      2011–present Hart of Dixie Lemon Breeland Main role


      Music videos




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۲۵ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................