• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Joseph Morgan بازیگر نقش Klause در سریال Vampire Diaries

      Joseph Morgan



      نام اصلی او :Joseph Martin
      اهل: wales
      متولد:16 می1981
      در لندن به دنیا آمد اما برای 11 سال در Swansea زندگی کرد.
      در دانشگاه Gorseinon درجنوب Walesدر رشته ی هنر (BTEC (business and technology education Council درس خوانده.
      او را بیشتر با نقش Klause در سریال خاطرات یک خون آشام محصول شبکه CW و هم چنین Judah Ben-hur در مینی سریال Ben-Hur می شناسند.
      در سال 2011 جوزف در فیلمی اسکاتلندی به نام 500 miles north و فیلم کوتاهی با نام Warhouse ظاهر شد که هر دو فیلم توسط Luke Massey کارگردانی شده بود.
      در فیلم Immortals او در نقش Spartan Lysander درکنار بازیگرانی مثل William Hurt ، Stephen Dorff ایفای نقش کرد.
      در سال 2012 او نویسندگی و کارگردانی فیلم کوتاهی به نام Revelation را با همکاری Persia White و Luke Massey بر عهده گرفت.
      او هم چنین در فیلم ترسناکی به نام Open Grave هم بازی کرده ست.
      و هم چنان مشغول بازی در نقش کلوس در سریال Vampire diaries ست.



      جوزف به طور حرفه ای از سال 2003 وارد بازیگری شد ،او آموزش بازیگری را در اوخر دوره ی نوجوانیش در Central School of Speech & Drama گذارند.
      به مدت 6 ماه هم به نوجوانان و کودکان بازیگری درس داده .
      او گفته است که اگر قرار بود در سریال خاطرات یک خون آشام نقشی به غیر از کلاوس را بازی می کرد ،حتما دیمن را انتخاب می کرده ست. البته نقش مورد علاقه ی او در سریال نقش کاترین است که nina dobrev آن را بازی کرده .
      کلا به بازی در نقش های منفی بیشتر علاقه مند است.






      Filmography

      Year Film Role Notes---
      2002 Spooks Reverend Parr
      2003 Eroica Matthias
      2003 Henry VIII Thomas Culpepper
      2003 Master and Commander: The Far Side of the World William Warley, Cpt. of Mizzentop
      2004 Hex Troy TV series
      2004 Alexander Philotas
      2005 William and Mary Callum
      2006 Kenneth Williams: Fantabulosa! Alfie
      2006 The Line of Beauty Jasper TV mini-series
      2007 Mansfield Park William Price
      2007 Mister Lonely James Dean
      2007 Silent Witness Matthew Williams TV Series
      2007 Doc Martin Mick Mabley TV series
      2008–2009 Casualty Tony / Tony Reece TV series
      2010 Ben Hur Judah Ben-Hur TV mini-series
      2011–present The Vampire Diaries Klaus Mikaelson TV SeriesRecurring Season 2
      Main Cast Seasons 3-present
      2011 Angels Crest Rusty
      2011 The Grind Paul
      2011 Immortals Lysander
      2011 With These Hands Unknown Short Film, also Producer and Writer
      2011 500 Miles North James Hogg
      2012 Warhouse A.J. Budd post-production
      2012 Open Grave Nathan post-production
      2013 The Originals Klaus Mikaelson TV SeriesMain Cast
      Backdoor pilot
      Proposed spin-off to The Vampire Diaries
      2013 Revelation -- as Director/Writer, Short Film

      Year Award Category Work Result
      2011 Teen Choice Awards Choice TV Villain The Vampire Diaries Nominated
      2012 Teen Choice Awards Choice TV Villain The Vampire Diaries Nominated


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۴۷ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................