• داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Dylan McDermott بازیگر نقش Ben Harmon در سریال American Horror Story

      بیوگرافی Dylan McDetmott





      Dylan McDermott متولد 26 اکتبر 1996 در waterbury یک بازیگر آمریکایی است.
      او اخیرا در سریال American Horror Story بازی کرده است. او به خاطر بازی در the practice شهرت یافته است.

      او از یک مادر ایتالیایی و یک پدر ایرلندی ست.وقتی او متلد شد مادرش 15 سال و پدرش 17 سال داشت. البته با تولد او پدر و مادرش از هم جدا شدند . و او با مادر و خواهر و مادر بزرگش زندگی می کرد.
      در 5 سالگی مادرش در حادثه کشته شد و بعد از او با مادر بزرگش زندگی می کرد.

      در نوجوانی او به دنبال پدر خود رفت که در آن زمان صاحب باری در newYork بود. او در آنجا به عنوان پیشخدمت مشغول به کار شد.

      او از Holy Cross High school فارغ التحصیل شد.او در نوجوانی با Jessica Lange ملاقات کرد که در نزدیک بار پدرش پیشخدمت رستوران بود.
      استایل و چهره خشن او نیز بسیار مورد توجه بود و بعد ها او در مجله های بسیاری دیده شد.

      در سال 1995 او با یک بازیگر تئاتر ایرانی-ایرلندی در یک کافه آشنا شد و آن دو باهم ازدواج کردند....آنها دو بچه داشتند...
      اما متاسفانه در سال 2007 ازهم جدا شدند...






      تا قبل از سال 1997 او بسیار کم کار شده بود اما ناگهان در آن سال بخت به او رو کرد و او در سریال The Practice در نقش یک شهردار ظاهر شد،
      با این نقش او دوباره مورد توجه قرار گرفت و در دو جشنواره ی EMMYS و Golden Globe نامزد جایزه شد.


      Filmography

      Year Title Role Notes
      1987 Hamburger Hill Sgt. Frantz
      1988 The Blue Iguana Vince Holloway
      1989 Twister Chris
      Steel Magnolias Jackson Latcherie
      1990 Hardware Moses Baxter
      1992 Where Sleeping Dogs Lie Bruce Simmons
      Jersey Girl Sal Tomei
      1993 In the Line of Fire Secret Service Agent Al D'Andrea
      1994 The Cowboy Way John Stark
      Miracle on 34th Street Bryan Bedford
      1995 Destiny Turns on the Radio Julian Goddard
      Home for the Holidays Leo Fish
      1997 'Til There Was You Nick
      1999 Three to Tango Charles Newman
      2001 Texas Rangers Leander McNelly
      2003 Party Monster Peter Gatien
      Wonderland David Lind Nominated — PRISM Award for Best Performance in a Theatrical Feature Film
      Runaway Jury Jacob Wood (uncredited)
      2005 The Tenants Henry Lesser
      Edison Lazerov
      The Mistress of Spices Doug
      2006 Unbeatable Harold Jake Salamander
      2007 The Messengers Roy
      Have Dreams, Will Travel Uncle
      2009 Burning Palms Dennis Marx
      2012 The Perks of Being a Wallflower Charlie's father
      The Campaign Tim Wattley
      2013 Feed the Dog Jimmy Leach filming
      Freezer Robert filming
      2014 Olympus Has Fallen Secret Service Agent post-production

      Year Title Role Notes
      1989 The Neon Empire Vic
      1991 Into the Badlands McComas
      1992 Tales from the Crypt George guest appearance
      1992 The Fear Inside Pete Caswell
      1997-2003 The Practice Bobby Donnell Golden Globe Award for Best Actor – Television Series Drama
      Nominated — Primetime Emmy Award for Outstanding Lead Actor in a Drama Series
      Nominated — Golden Globe Award for Best Actor - Television Series Drama (2000, 2001)
      Nominated — Satellite Award for Best Actor - Television Series Drama (1999, 2000)
      Nominated — Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series (1999, 2000, 2001)
      1998 Ally McBeal Bobby Donnell cross-over
      2004 The Grid FBI Agent Max Canary
      2007 Big Shots Duncan Collinsworth
      2009-2010 Dark Blue Carter Shaw
      2011 American Horror Story Ben Harmon Nominated — Saturn Award for Best Actor on Television
      2012 American Horror Story: Asylum TBD

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۲۸ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................