• یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • مکس یک سگ خانگی است که به تازگی مجبور شده سگی دیگر به نام دوک را در کنار خود تحمل کند. اما جدال این دو و اشتباهاتشان باعث می شود به دام ماموران کنترل حیوانات بیافتند و...

  • "دوری" به یاد دارد که در گذشته یِ دور خانواده ای داشته و از همین رو جستجو را برای پیدا کردن خانواده خود آغاز می کند. "نمو" و "مارلین" هم از آنجا که حافظه کوتاه مدت دوری مشکل دارد، او را همراهی می کنند تا گم نشود. این جستجو آنها را به یک موسسه زیر دریایی می کشاند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      شهريور ۱۳۹۳
      شماره عضویت
      50021
      نوشته ها
      6
      سن
      17
      فیلم مورد علاقه
      wolf of the wall street
      سریال مورد علاقه
      da vinci deamons-lost
      بازیگر مورد علاقه
      leonardo decaprio
      کارگردان مورد علاقه
      james cameron
      پسندیده : 2
      مورد پسند : 11 بار در 6 پست

      بیوگرافی Nathan Stewart-Jarrett بازیگر نقشIan Johnser درسریال Utopia


      نام:ناتان استوارت جارت(Nathan Stewart-Jarrett)
      متولد:4 دسامبر 1985 در واندس ورف (Wandsworth) در لندن
      پیشه:بازیگر
      فعالیت:2007 تا کنون

      ناتان استوارت جرت یک هنرپیشه ی انگلیسی میباشد، معروفیت او به خاطر نقش افرینی در سریال E4 comedy-drama میباشد که در ان نقش curtis donovan را داشته و همچنین در سریال Utopia نقش Ian را داشته است.
      ناتان برای 4 سال در brit school اموزش دیده است و در سال 2003 فارغ التحصیل شده،ومستقیم به سراغ مدرسه هنرپیشگی رفت .او در central school of speech and drama اموزش دید و در سال 2006 فارغ التحصیل شد.
      جرت حرفه ی خود را در چند سریال دنبال کرد:Brixton Stories و hammer smith و همچنین او در the history boys نیز حضور داشته است.که در تئاتر بین المللی در سال 2012 اجرا گردیده .
      در سال 2009 او به بازیگران سریال misfits به عنوان curtis donovan پیوست و در سال 2012 تنها عضو باقیمانده این سریال بود تا زمانی که سری چهارم این سریال نوشته شد.
      جرت همچنین در سال Utopia نیز نقش ایفا کرده است.

      فیلموگرافی(filmography)

      Year Title Role Notes
      2011 Will You Marry Me? Dillon Short
      2012 The Comedian
      2013 Dom Hemingway Hugh
      Year Title Role Notes
      2007, 2010 Casualty Tunde/Luke Whitby 2 episodes
      2009 Coming Up Sam 1 episode
      The Bill Georgie 1 episode
      2009-12 Misfits Curtis Donovan Series 1-4 (main role; 25 episodes)
      2010 Money Felix 2 episodes
      2013 The Paradise Christian Cartwright 1 episode
      2013-14 Utopia Ian Johnson 12 episodes

      این مطلب بصورت اختصاصی برای "انجمن تخصصی رسانه کوچک" به نگارش درامده و هرگونه کپی برداری از ان تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است.
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست nathan-stewart-jarrett-gq-7jan14-rex_b_320x480-jpg