• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      شهريور ۱۳۹۳
      شماره عضویت
      50021
      نوشته ها
      6
      سن
      17
      فیلم مورد علاقه
      wolf of the wall street
      سریال مورد علاقه
      da vinci deamons-lost
      بازیگر مورد علاقه
      leonardo decaprio
      کارگردان مورد علاقه
      james cameron
      پسندیده : 2
      مورد پسند : 11 بار در 6 پست

      بیوگرافی Nathan Stewart-Jarrett بازیگر نقشIan Johnser درسریال Utopia


      نام:ناتان استوارت جارت(Nathan Stewart-Jarrett)
      متولد:4 دسامبر 1985 در واندس ورف (Wandsworth) در لندن
      پیشه:بازیگر
      فعالیت:2007 تا کنون

      ناتان استوارت جرت یک هنرپیشه ی انگلیسی میباشد، معروفیت او به خاطر نقش افرینی در سریال E4 comedy-drama میباشد که در ان نقش curtis donovan را داشته و همچنین در سریال Utopia نقش Ian را داشته است.
      ناتان برای 4 سال در brit school اموزش دیده است و در سال 2003 فارغ التحصیل شده،ومستقیم به سراغ مدرسه هنرپیشگی رفت .او در central school of speech and drama اموزش دید و در سال 2006 فارغ التحصیل شد.
      جرت حرفه ی خود را در چند سریال دنبال کرد:Brixton Stories و hammer smith و همچنین او در the history boys نیز حضور داشته است.که در تئاتر بین المللی در سال 2012 اجرا گردیده .
      در سال 2009 او به بازیگران سریال misfits به عنوان curtis donovan پیوست و در سال 2012 تنها عضو باقیمانده این سریال بود تا زمانی که سری چهارم این سریال نوشته شد.
      جرت همچنین در سال Utopia نیز نقش ایفا کرده است.

      فیلموگرافی(filmography)

      Year Title Role Notes
      2011 Will You Marry Me? Dillon Short
      2012 The Comedian
      2013 Dom Hemingway Hugh
      Year Title Role Notes
      2007, 2010 Casualty Tunde/Luke Whitby 2 episodes
      2009 Coming Up Sam 1 episode
      The Bill Georgie 1 episode
      2009-12 Misfits Curtis Donovan Series 1-4 (main role; 25 episodes)
      2010 Money Felix 2 episodes
      2013 The Paradise Christian Cartwright 1 episode
      2013-14 Utopia Ian Johnson 12 episodes

      این مطلب بصورت اختصاصی برای "انجمن تخصصی رسانه کوچک" به نگارش درامده و هرگونه کپی برداری از ان تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است.
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست nathan-stewart-jarrett-gq-7jan14-rex_b_320x480-jpg