• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      شهريور ۱۳۹۳
      شماره عضویت
      50021
      نوشته ها
      6
      سن
      17
      فیلم مورد علاقه
      wolf of the wall street
      سریال مورد علاقه
      da vinci deamons-lost
      بازیگر مورد علاقه
      leonardo decaprio
      کارگردان مورد علاقه
      james cameron
      پسندیده : 2
      مورد پسند : 11 بار در 6 پست

      بیوگرافیEddie macclintock بازیگرنقش Pete lattimer درسریال Warehouse 13




      نام:ادی مک کلینتوک(Eddie macclintock)
      متولد:27 می 1967 در شمال کانتون(north canton) در ohio
      پیشه:بازیگری
      فعالیت:1997تا کنون
      همسر:lynn sunchez

      در 27می1967 متولد شد .او پسر "Ted macclinton" است.او با لین سانچز(lynn sunchez) در سال 2005 ازدواج کرد. انها صاحب دو فرزند هستند،جک و مکس.مک کلینک از دانشگاه"write state"با مدرک ارتباطات فارغ التحصیل شد. و او در کالج نیزدرس خوانده است.در سال 2007 اثر هنری البوم "v is for vegina" را طراحی کرد و ان را در وبسایت شخصی خود برای فروش قرار داد. او کشتی گیر و دستیار تولید است و وی پس از انکه نزدیک به 30 سال سن داشت وارد رشته بازیگری شد.

      تا به امروز مک کلینتون در 10 نسخه ازمایشی فیلمهای تلویزیونی یا همان پیلوت نقش ایفا کرده است، ودر 5 سریال اینترنتی نیز بازی کرده.وی در بیشتر فیلم های تلویزیونی مشارکت داشته است و 45 بار به عنوان مهمان در 25 برنامه مختلف شرکت داشته است.او نیز یکی از بازیگران در طنز "Stark raving mad" از 1999 تا 2000 بوده است.و با "Tony shalhub" و "Neil patrick harris" همکاری داشته که برنده جایزه منتخب مردمی شد.ولی بعدها منتفی گردید.

      در 2006 او در "desperate housewives" نقش پدری نام فرانک که دارای دو فرزند به نام گابریل و کارلوس کودک خواننده است نقش ایفا کرده.او در چهار اپیزود از سریال استخوانها "Bones"در سال 2007 به عنوان مامور ویژه "Tim sallivan" نقش ایفا کرده است.او همچنین بازیگر مهمان در فیلمهای :sex and the city,my boys,felicity,,less than perfect,ned and stacey,friends,better of ted,the talking of queens و بعضی از برنامه های ناموفق مثل (B.s(boarding school نقش بازی کرده است.
      او در سریال Warehouse 13 هم نقش ایفا نموده . و Buddy tv به او امتیاز 8.2 داده است و او را به عنوان جذاب ترین مرد سال نیز انتخاب کرده است.

      فیلموگرافی(filmography)

      Year Title Role Notes
      1999 Mumford Unsolved Mumford
      2000 Screenland Drive Clay
      2002 Moving August August Loder
      2002 The Sweetest Thing Michael
      2002 Full Frontal Second Fired Employee
      2009 Pet Peeves Jack Short film
      2011 A Fish Story Eddie
      Year Title Role Notes
      1997 Diagnosis: Murder Young 'Manny' Tubbs "A History of Murder"
      1997 Ned & Stacey Chazz Gordon 4 episodes
      1998–1999 Holding the Baby Jimmy Stiles 13 episodes
      1999 Zoe, Duncan, Jack and Jane Vince "The Advice"
      1999 Felicity Ryan Crane "Love and Marriage"
      1999–2000 Stark Raving Mad Jake Donovan 22 episodes
      2000 Sex and the City Guy by Pool (uncredited) "Escape from New York"
      2000 Just Shoot Me! Slam "The First Thanksgiving"
      2000 Spin City Robert "All the Wrong Moves"
      2001 Say Uncle Stu TV movie
      2001 Felicity Ryan Crane "The Last Thanksgiving"
      2002 B.S. Steven Goldstein TV movie
      2002 Glory Days Leo Cochran "The Lost Girls"
      2002 Friends Clifford 'Cliff' Burnett "The One Where Rachel Has a Baby: Parts 1 & 2"
      2002 The King of Queens Eddie "Connect Four"
      2003 Miss Match Colin "Miss Communication" unaired
      2003 A.U.S.A. Owen Harper 8 episodes
      2003 The Pitts Keith "Miss American Pipe"
      2003 See Jane Date Kurt Batner TV movie
      2003 Less than Perfect Jake Heberling "Shampoo"
      2003 Picking Up & Dropping Off Charlie TV movie
      2003–2004 Married to the Kellys Bob "Tom Makes a Friend"
      -"Double Dating"
      2005 House Coach Stahl "Kids"
      2005 Confessions of an American Bride Ben Rosen TV movie
      2005 Monk Warren Kemp "Mr. Monk Goes to the Office"
      2005 Three Wise Guys Joey TV movie
      2006 The Great Malones "Pilot"
      2006 Crumbs Jody Crumb / Jack Crumb 13 episodes
      2006 Desperate Housewives Frank Helm 3 episodes
      2006 My Boys Hank 4 episodes
      2006–2007 Big Day Dr. Scott "Boobzilla"
      "Magic Hour"
      "Last Chance to Marry Jane"
      2007 Bones Special Agent Tim Sullivan 4 episodes
      2007 The Winner Terry "Glen's New Friend"
      2007 Shark Tom Brandt "For Whom the Skel Rolls"
      2008 Moonlight Jason Abbott "Click"
      2009 The New 20's Nick TV short
      2009 Roommates David Schick "The Tickets"
      "The Old and the New"
      2009–2014 Warehouse 13 Pete Lattimer 64 episodes
      2010 Better Off Ted Billy "Mess of a Salesman"
      2010 CSI: Crime Scene Investigation Finn Thomas "The Panty Sniffer"
      2010 Suite 7 Michael "Good in Bed"
      2011 Fairly Legal Bobby / Chef Bo "Bo Me Once"
      2011 Warehouse 13: Of Monsters and Men Pete Lattimer Warehouse 13 web tie-in
      2011 Love Bites Scott "Sky High"
      2011 Romantically Challenged Damon "Perry Dates His Assistant"
      2012 Boogeyman Michael Samuels TV movie
      2013 The Mentalist SFC Hawkins "Red, White and Blue"
      2013 Malibu Country Steve "All You Single Ladies"
      2013 Modern Family Brandon "Three Dinners"
      2014 Castle Rogan O'Leary "For Better Or Worse"
      2014 Witches of East End Ronan Season 2 episode 7 "Art of Darkness"


      این مطلب بصورت اختصاصی برای"انجمن تخصصی رسانه ی کوچک"به نگارش در امده و هرگونه کپی برداری از ان تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است.
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست eddie_mcclintock_2014_nbc_universal_summer_press_day_-cropped-jpg