بیوگرافی Jenna Dewan بازیگر نقش Freya Beauchamp در سریال Witches Of East End



متولد:3 دسامبر 1980
در Hartford ,Connecticut ,US
حرفه : بازیگر ، رقصنده ، تاجر
سال های فعالیت:2002 تاکنون
همسر Channing Tatum


Jenna Lee Dewan-Tatum یکی از بازیگران و رقصنده های محبوب آمریکاییست . او در ابتدا به عنوان رقصنده ی پشتیبان یا همراهی کننده در کنار Janet jackson (خواهر مایکل جکسون که یکی از بازیگر،خواننده ،ترانه سرا و رقصنده های آمریکاییست.) حضور داشت و بعد ها نیز به همین عنوان در کنار Pink ,Missy Elliott و Christina Aguilera دیده شد. همین تجربه های ابتدایی در سال 2006 او را به فیلم Step Up روانه کرد ، (در این فیلم Channing tatum نیز ایفای نقش می کرد ) . او هم چنین در سریال شبکه NBC به نام The playboy Club و سریال American horror story محصول شبکه FX نیز بازی کرده ست. هم اکنون نیز مشغول بازی در سریال Witches of east end ست.


جنا دوان در Hartford,connecticut (دومین شهر بزرگ این ایالت) به دنیا آمد ،مادرش Nancy Smith و پدرش Darryll Dewan یکی از بازیکنان تیم فوتبال Notre Dame در سال 1972 بود. پدرش لبنانی-لهستانی و مادرش آلمانی-انگلیسی هستند. پدر و مادر جنا زمانی که او جوان بود از هم جدا شدند .در دوره ی دبیرستان او رهبر گروه تشویق کنندگان مدرسه بود ،در سال 1999 از دبیرستان فارغ التحصیل شد در حالی که در سال آخر به عنوان ملکه مجلس رقص سال آخری ها انتخاب شد. او به دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (یکی از دانشگاه های مطرح آمریکایی واقع در مرکز لوس آنجلس که یکی از بزرگترین دانشگاههای خصوصی تحقیقاتی ست ) رفت و یکی از اعضای انجمن Pi Beta Phi (انجمنی برای حفط و ارتقای امنیت و سواد و .. بانوان و حمایت از آنها ) شد.

در سال 2004 جنا دوان وارد مجموعه تلویزونی Queentuplets محصول شبکه Fox شد و در یکی از اپیزود های آن بازی کرد ، این در واقع اولین حضور تلویزونی او بود چرا که در سال 2002 برای اولین بار در فیلم The hot Chick بازی کرد. او تاکنون در حدود 10 سریال را به صورت تک اپیزودی بازی کرده و در سال 2011 در سریال The playboy club نقش اصلی بود همچنین در سریال تازه آغاز شده ی Witches of east end نیز نقش اصلی را برعهده دارد.
از فیلم های نام آشنایی که او در آنها ایفای نقش کرده می توان Step Up ، کینه 2 ، Falling Awake ,American Virgin , Setup و She made them do it را نام برد.

دوان در کنار همسرش و 3 دوست دیگرش کمپانی را راه اندازی کرده اند که اولین کار آنها مستندی به نام Earth made of glass بود که در فستیوال تریبکا سال 2010 نمایش داده شد.

آشنایی Channing tatum و Jenna dewan در فیلم Step up رقم خورد ، آن دو در سال 2008 نامزد شدند و در سال 2009 در مالیبو ،کالیفرنیا ازدواج کردند و دخترشان Everly در سال 2013 در لندن به دنیا آمد .







Filmography[edit]

Year Title Role Notes
2002 The Hot Chick Bianca salsa girl
2005 Waterborne Devi
2005 Tamara Tamara Riley
2006 Take the Lead Sasha
2006 Step Up Nora Clark
2006 The Grudge 2 Sally
2008 Love Lies Bleeding Amber Direct-to-video
2008 Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal Emma Carr Television film
2009 Falling Awake Alessandra
2009 The Six Wives of Henry Lefay Sarah Jane
2009 The Jerk Theory Molly Taylor
2009 American Virgin Priscilla White
2011 The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy Katherine Prescott
2011 Balls to the Wall Rachel Matthews
2011 10 Years Jess
2011 Setup Mia
2012 Slightly Single in L.A. Hallie
2013 She Made Them Do It Sarah Pender Television film
Year Title Role Notes
2004 Quintuplets Haley Episode: "Little Man on Campus"
2004 The Young and the Restless Donna 2 episodes
2005 Joey Tanya Episode: "Joey and the Break-up"
2009 Melrose Place Kendra Wilson 2 episodes
2011 The Playboy Club Bunny Janie Main cast; 3 episodes
2012–2013 American Horror Story: Asylum Teresa Morrison 6 episodes (2 uncredited)
2013–present Witches of East End Freya Beauchamp Main cast
2014 The Mindy Project Brooke Episode: "Be Cool"
2014 So You Think You Can Dance Herself Guest judge; episode: "Auditions #4"
Awards[edit]

Year Award Category Work Result
2007 Teen Choice Awards Choice Movie: Dance Scene (with Channing Tatum) Step Up Nominated






این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.