Leah Marie Pipes


متولد: 12 آگوست 1988
در لوس آنجلس
حرفه :بازیگر
سال های فعالیت : 2001 تاکنون


Leah Pipes یکی از بازیگران آمریکایی ست که برای بازی در سریال تلویزونی Life Is Wild و فیلم Sorority Row شهرت پیدا کرده ست.
او در لوس آنجلس کالیفرنیا به دنیا آمد و در همان جا بزرگ شده ست . در سال 2001 بود که با حضور در سریال Angel ( اسپینافی از Buffy the vampire Slayer ) وارد تلویزیون شد ، دو سال بعد یعنی در سال 2003 در 4 اپیزود سریال Lost at home بازی کرد و سال بعد در Pixel Perfect که فیلمی محصول شبکه Disney بود ایفای نقش کرد. او همچنین در فیلم Fingerprint که در سال 2008 پخش شد نیز نقش اصلی بود. او در سریال ها و فیلم های متعددی نقش های کوتاهی را داشته از جمله : Club House , Drake And Josh ,Crossing Jordan و Jeremy Sumpter .
در سال های 2007-2008 او در سریال Life is wild حضور درخشانی داشت که نامش را بر سر زبان ها انداخت ، در همان سال ها او نقشی را هم در فیلم ترمیناتور بازی کرد ، در سریال The Deep end نیز که در سال 2010 پخش شد نقش Beth را داشت. در آنها سال ها او در سریال های Law & Order و The Defenderو سریال glee حضور کوتاهی داشت. در سال 2011 نیز نقش اصلی را در فیلم Cousin Sarah بازی کرد و سپس در یک اتفاق خوب وارد محموعه the Originals ( اسپینافی از سریال the Vampire diaries ) شد و نقش Cammie را بازی کرد. تاکنون یک فصل از این سریال پخش شده ست.جدا از بازیگری او یکی از طرفداران پر و پا قرص فوتبال آمریکاییست و این علاقه در فیلم her Best movie به کمکش آمد .


Filmography[edit]

Title Year Role Notes
The Originals 2013-Present Camille O'Connell Main Role
Glee 2013 Electra Episode: "Naked"
Into the Dark 2012 Astrid Post-production
Musical Chairs 2011 (film festival showings) / 2012 (limited release) Mia
Cousin Sarah 2011 Sarah Main Role
Law & Order: Los Angeles 2010 Miranda 1 episode
The Defenders (2010 TV series) 2010 Alexis 1 episode
The Deep End 2010 Beth Main Role
Sorority Row 2009 Jessica Pierson
Terminator: The Sarah Connor Chronicles 2008 Jody 2 episodes
Ghost Whisperer 2008 Kylie 1 episode
Life Is Wild 2007–2008 Katie Clarke Starring role
Crossing Jordan 2007 Melissa Ripton 1 episode
Her Best Move 2007 Sara Davis Main role
Fingerprints 2006 Melanie
Shark 2006 Jordan Metcalfe 1 episode
Bones 2006 Kelly Morris 1 episode
Odd Girl Out 2005 Stacy Larson TV film
Malcolm in the Middle 2005 Stephanie 1 episode
Fertile Ground 2005 Tess TV film
Clubhouse 2004 Jessie 4 episodes
Drake & Josh 2004 Mandi the Cheerleader 1 episode
Pixel Perfect 2004 Samantha TV film
Lost at Home 2003 Sara Rouse 4 episodes
Angel 2001 Stephanie Sharp [2] 2 episodes
Jump u








اين مطلب بصورت اختصاصي براي " انجمن تخصصي رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپي برداري از آن تنها با ذکر منبع و درج لينک بلامانع مي باشد.