Charles Michael Davis


متولد: 1 دسامبر 1984
در Dayton , Ohio . US
حرفه: بازیگر ، مدل
سال های فعالیت: 2005 تاکنون


charles michael davis بازیگر و مدل آمریکاییست که برای بازی در سریال the Originals در نقش Marcel شناخته شده ست.
او اصالتا فیلیپینی-آفریقاییست . پدرش اهل Kentucky (یکی از ایالات آمریکاست ) از نژاد آفریقایی -آمریکایی و مادرش اهل Manila پایتخت فیلیپین ست. برای اولین بار او به یک آموزشگاه پرورش استعداد در رشته های بازیگری و مدلینگ رفت و در همان دوران بود که ابتدایی ترین کارهای مدلینگ خودش را در تبلیغات Nike و Footlocker انجام داد . در سریال های تلویزونی نیز کم و بیش ایفای نقش کرده ست مثلا Switched at birth ، Greys Anatomy و Theat's so Raven . اما مهمترین کار او در سال 2013 در سریال مهم شبکه The CW اتفاق افتاد وقتی نقش اصلی Marcel در سریال the originals را بازی کرد. در این سریال او نقش یک خون آشام را بازی می کند و در کنار بازیگران مشهور دیگر این سریال ایفای نقش می کند. در حال حاظر او با یک طراح رقص و مدل به نام Katrina Amato در ارتباط است.



Filmography[edit]

Year Title Role Notes
2013 Another Stateside Ramirez Post-production
Year Title Role Notes
2005 Noah's Arc interviewer Episode: "Don't Mess with My Man"
2005 That's So Raven Trevor Episode: "Save the Last Dance"
2008 The Big Match TV movie
2010 Night and Day Hicks TV movie
2011 Switched at Birth Liam 4 episodes
2011-2012 The Game Kwan Kirkland Recurring Role5 Episodes
2013 The Vampire Diaries Marcel Gerard Episode: "The Originals"Backdoor pilot for spin-off series The Originals
2013–present The Originals Main cast
2013 The Client List Ben Dalton 2 episodes
2013 Grey's Anatomy Dr. Jason Myers Recurring Role; 7 episodes






اين مطلب بصورت اختصاصي براي " انجمن تخصصي رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپي برداري از آن تنها با ذکر منبع و درج لينک بلامانع مي باشد.