• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Ty Burrel بازیگرنقش Phil Dunphy درسریال Modern Familp

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.



      بیوگرافی Ty Burrell



      متولد : 22 آگوست 1967

      در Grands pass,Oregon,Us

      بازیگر و کمدین

      او در شهر کوچکی در Applegate نزدیک California بزرگ شد، در دبیرستان Hiden Valley تحصیل کرد و در تیم فوتبال دبیرستان بازیکن خط جلو بود.
      بعد از دبیرستان برای تحصیل به Southern Oregan University در Ishland رفت و در 1993 با مدرک لیسانس در رشته تئاتر فارغ التحصیل شد.
      او در سال 2008 سخنگوی جشن پایان سال مدارس بود.در دوران دانشجویی او به عنوان متصدی بار در Oregan Shakespeare Festival بود.
      او تحصیلش را در Penn State University ادامه دادو مدرک (MFA (Master Of Fine Art را گرفت.
      در سال 1999او به عنوان بازیگر در Shekaspear festival بازی کرد.


      یکی از بازی های ابتدایی او فیلم Black Hawk Down ست. در کمدی The red Herring O'Happiness او هم نویسنده بود و هم بازیگر.
      هم چنین در نقش probation officer در فیلم Law & order هم ظاهر شد.
      بعد از آن او بازیگر نقش Oliver Barnes در Out Of Practice شد البته نمایش این سریال در سال 2006 متوقف شد. بعد از آن او در نقش Allen arbus در فیلم FUR بازی کرد.
      او اخیرا در نقش کوچکی در National Treature بازی کرد . در سال 2007 در back to you بازی کرد.


      او در سال 2000 با Hally Burrel ازدواج کرد



      Filmography

      Year Title Type of Media Role Notes
      2000-2003 Law & Order TV Paul Donatelli / Herman Capshaw 2 episodes
      2001 Evolution Movie Flemming
      2001 The West Wing TV Tom Starks 1 episode
      2001 Black Hawk Down Movie Timothy A. Wilkinson
      2002 Law & Order: Special Victims Unit TV Alan Messinger 1 episode
      2004 Dawn of the Dead Movie Steve
      2004 In Good Company Movie Enrique Colon
      2005 Down in the Valley Movie Sheriff/Cowboy
      2006 Friends with Money Movie Other Aaron
      2006 The Darwin Awards Movie Emile
      2006 Out of Practice TV Dr. Oliver Barnes 20 episodes
      2006 Fur Movie Allan Arbus
      2007 National Treasure: Book of Secrets Movie Connor
      2008 Fourplay Movie Christopher
      2008 The Incredible Hulk Movie Doc Samson
      2008 Back to You TV Gary Crezyzewski 17 episodes
      2009 Damages TV Douglas Schiff 2 episodes
      2009 Leaves of Grass Movie Professor Sorenson
      2009–present Modern Family TV Phil Dunphy Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series(2012)
      Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series(2011)
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (2011-2012)
      TCA Award for Individual Achievement in Comedy (2011)
      Nominated - Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series (2011)
      Nominated - Nickelodeon Kids' Choice Award for Favorite TV Actor (2012)
      Nominated - Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series (2010, 2012)
      Nominated - Satellite Award for Best Supporting Actor – Series, Miniseries, or Television Film (2010-2011)
      Nominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (2010)
      Nominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Comedy Series (2011-2012)
      Nominated - TCA Award for Individual Achievement in Comedy (2010)
      2010 Fair Game Movie Fred
      2010 Glenn Martin, DDS TV (voice) 1 episode
      2010 The Super Hero Squad Show TV Captain Marvel 2 episodes
      2010 Morning Glory Movie Paul McVee
      2010 Top Gear TV Himself Big Star, Small Car
      Lap Time 1:46.6
      2011 Doc McStuffins TV Big Jack 1 episode
      2012 Goats Frank Whitman
      2012 Butter Movie Bob Pickler
      2012 Key & Peele TV Colonel Hans Muller 1 episode
      2013 Mr. Peabody & Sherman Movie Mr. Peabody


      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۰۹ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................