• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Ty Burrel بازیگرنقش Phil Dunphy درسریال Modern Familp

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.



      بیوگرافی Ty Burrell



      متولد : 22 آگوست 1967

      در Grands pass,Oregon,Us

      بازیگر و کمدین

      او در شهر کوچکی در Applegate نزدیک California بزرگ شد، در دبیرستان Hiden Valley تحصیل کرد و در تیم فوتبال دبیرستان بازیکن خط جلو بود.
      بعد از دبیرستان برای تحصیل به Southern Oregan University در Ishland رفت و در 1993 با مدرک لیسانس در رشته تئاتر فارغ التحصیل شد.
      او در سال 2008 سخنگوی جشن پایان سال مدارس بود.در دوران دانشجویی او به عنوان متصدی بار در Oregan Shakespeare Festival بود.
      او تحصیلش را در Penn State University ادامه دادو مدرک (MFA (Master Of Fine Art را گرفت.
      در سال 1999او به عنوان بازیگر در Shekaspear festival بازی کرد.


      یکی از بازی های ابتدایی او فیلم Black Hawk Down ست. در کمدی The red Herring O'Happiness او هم نویسنده بود و هم بازیگر.
      هم چنین در نقش probation officer در فیلم Law & order هم ظاهر شد.
      بعد از آن او بازیگر نقش Oliver Barnes در Out Of Practice شد البته نمایش این سریال در سال 2006 متوقف شد. بعد از آن او در نقش Allen arbus در فیلم FUR بازی کرد.
      او اخیرا در نقش کوچکی در National Treature بازی کرد . در سال 2007 در back to you بازی کرد.


      او در سال 2000 با Hally Burrel ازدواج کرد



      Filmography

      Year Title Type of Media Role Notes
      2000-2003 Law & Order TV Paul Donatelli / Herman Capshaw 2 episodes
      2001 Evolution Movie Flemming
      2001 The West Wing TV Tom Starks 1 episode
      2001 Black Hawk Down Movie Timothy A. Wilkinson
      2002 Law & Order: Special Victims Unit TV Alan Messinger 1 episode
      2004 Dawn of the Dead Movie Steve
      2004 In Good Company Movie Enrique Colon
      2005 Down in the Valley Movie Sheriff/Cowboy
      2006 Friends with Money Movie Other Aaron
      2006 The Darwin Awards Movie Emile
      2006 Out of Practice TV Dr. Oliver Barnes 20 episodes
      2006 Fur Movie Allan Arbus
      2007 National Treasure: Book of Secrets Movie Connor
      2008 Fourplay Movie Christopher
      2008 The Incredible Hulk Movie Doc Samson
      2008 Back to You TV Gary Crezyzewski 17 episodes
      2009 Damages TV Douglas Schiff 2 episodes
      2009 Leaves of Grass Movie Professor Sorenson
      2009–present Modern Family TV Phil Dunphy Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series(2012)
      Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series(2011)
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (2011-2012)
      TCA Award for Individual Achievement in Comedy (2011)
      Nominated - Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series (2011)
      Nominated - Nickelodeon Kids' Choice Award for Favorite TV Actor (2012)
      Nominated - Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series (2010, 2012)
      Nominated - Satellite Award for Best Supporting Actor – Series, Miniseries, or Television Film (2010-2011)
      Nominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (2010)
      Nominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Comedy Series (2011-2012)
      Nominated - TCA Award for Individual Achievement in Comedy (2010)
      2010 Fair Game Movie Fred
      2010 Glenn Martin, DDS TV (voice) 1 episode
      2010 The Super Hero Squad Show TV Captain Marvel 2 episodes
      2010 Morning Glory Movie Paul McVee
      2010 Top Gear TV Himself Big Star, Small Car
      Lap Time 1:46.6
      2011 Doc McStuffins TV Big Jack 1 episode
      2012 Goats Frank Whitman
      2012 Butter Movie Bob Pickler
      2012 Key & Peele TV Colonel Hans Muller 1 episode
      2013 Mr. Peabody & Sherman Movie Mr. Peabody


      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۰۹ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................