• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Ty Burrel بازیگرنقش Phil Dunphy درسریال Modern Familp

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.



      بیوگرافی Ty Burrell



      متولد : 22 آگوست 1967

      در Grands pass,Oregon,Us

      بازیگر و کمدین

      او در شهر کوچکی در Applegate نزدیک California بزرگ شد، در دبیرستان Hiden Valley تحصیل کرد و در تیم فوتبال دبیرستان بازیکن خط جلو بود.
      بعد از دبیرستان برای تحصیل به Southern Oregan University در Ishland رفت و در 1993 با مدرک لیسانس در رشته تئاتر فارغ التحصیل شد.
      او در سال 2008 سخنگوی جشن پایان سال مدارس بود.در دوران دانشجویی او به عنوان متصدی بار در Oregan Shakespeare Festival بود.
      او تحصیلش را در Penn State University ادامه دادو مدرک (MFA (Master Of Fine Art را گرفت.
      در سال 1999او به عنوان بازیگر در Shekaspear festival بازی کرد.


      یکی از بازی های ابتدایی او فیلم Black Hawk Down ست. در کمدی The red Herring O'Happiness او هم نویسنده بود و هم بازیگر.
      هم چنین در نقش probation officer در فیلم Law & order هم ظاهر شد.
      بعد از آن او بازیگر نقش Oliver Barnes در Out Of Practice شد البته نمایش این سریال در سال 2006 متوقف شد. بعد از آن او در نقش Allen arbus در فیلم FUR بازی کرد.
      او اخیرا در نقش کوچکی در National Treature بازی کرد . در سال 2007 در back to you بازی کرد.


      او در سال 2000 با Hally Burrel ازدواج کرد



      Filmography

      Year Title Type of Media Role Notes
      2000-2003 Law & Order TV Paul Donatelli / Herman Capshaw 2 episodes
      2001 Evolution Movie Flemming
      2001 The West Wing TV Tom Starks 1 episode
      2001 Black Hawk Down Movie Timothy A. Wilkinson
      2002 Law & Order: Special Victims Unit TV Alan Messinger 1 episode
      2004 Dawn of the Dead Movie Steve
      2004 In Good Company Movie Enrique Colon
      2005 Down in the Valley Movie Sheriff/Cowboy
      2006 Friends with Money Movie Other Aaron
      2006 The Darwin Awards Movie Emile
      2006 Out of Practice TV Dr. Oliver Barnes 20 episodes
      2006 Fur Movie Allan Arbus
      2007 National Treasure: Book of Secrets Movie Connor
      2008 Fourplay Movie Christopher
      2008 The Incredible Hulk Movie Doc Samson
      2008 Back to You TV Gary Crezyzewski 17 episodes
      2009 Damages TV Douglas Schiff 2 episodes
      2009 Leaves of Grass Movie Professor Sorenson
      2009–present Modern Family TV Phil Dunphy Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series(2012)
      Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series(2011)
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (2011-2012)
      TCA Award for Individual Achievement in Comedy (2011)
      Nominated - Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series (2011)
      Nominated - Nickelodeon Kids' Choice Award for Favorite TV Actor (2012)
      Nominated - Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series (2010, 2012)
      Nominated - Satellite Award for Best Supporting Actor – Series, Miniseries, or Television Film (2010-2011)
      Nominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (2010)
      Nominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Comedy Series (2011-2012)
      Nominated - TCA Award for Individual Achievement in Comedy (2010)
      2010 Fair Game Movie Fred
      2010 Glenn Martin, DDS TV (voice) 1 episode
      2010 The Super Hero Squad Show TV Captain Marvel 2 episodes
      2010 Morning Glory Movie Paul McVee
      2010 Top Gear TV Himself Big Star, Small Car
      Lap Time 1:46.6
      2011 Doc McStuffins TV Big Jack 1 episode
      2012 Goats Frank Whitman
      2012 Butter Movie Bob Pickler
      2012 Key & Peele TV Colonel Hans Muller 1 episode
      2013 Mr. Peabody & Sherman Movie Mr. Peabody


      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۰۹ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................