• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Ty Burrel بازیگرنقش Phil Dunphy درسریال Modern Familp

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.



      بیوگرافی Ty Burrell



      متولد : 22 آگوست 1967

      در Grands pass,Oregon,Us

      بازیگر و کمدین

      او در شهر کوچکی در Applegate نزدیک California بزرگ شد، در دبیرستان Hiden Valley تحصیل کرد و در تیم فوتبال دبیرستان بازیکن خط جلو بود.
      بعد از دبیرستان برای تحصیل به Southern Oregan University در Ishland رفت و در 1993 با مدرک لیسانس در رشته تئاتر فارغ التحصیل شد.
      او در سال 2008 سخنگوی جشن پایان سال مدارس بود.در دوران دانشجویی او به عنوان متصدی بار در Oregan Shakespeare Festival بود.
      او تحصیلش را در Penn State University ادامه دادو مدرک (MFA (Master Of Fine Art را گرفت.
      در سال 1999او به عنوان بازیگر در Shekaspear festival بازی کرد.


      یکی از بازی های ابتدایی او فیلم Black Hawk Down ست. در کمدی The red Herring O'Happiness او هم نویسنده بود و هم بازیگر.
      هم چنین در نقش probation officer در فیلم Law & order هم ظاهر شد.
      بعد از آن او بازیگر نقش Oliver Barnes در Out Of Practice شد البته نمایش این سریال در سال 2006 متوقف شد. بعد از آن او در نقش Allen arbus در فیلم FUR بازی کرد.
      او اخیرا در نقش کوچکی در National Treature بازی کرد . در سال 2007 در back to you بازی کرد.


      او در سال 2000 با Hally Burrel ازدواج کرد



      Filmography

      Year Title Type of Media Role Notes
      2000-2003 Law & Order TV Paul Donatelli / Herman Capshaw 2 episodes
      2001 Evolution Movie Flemming
      2001 The West Wing TV Tom Starks 1 episode
      2001 Black Hawk Down Movie Timothy A. Wilkinson
      2002 Law & Order: Special Victims Unit TV Alan Messinger 1 episode
      2004 Dawn of the Dead Movie Steve
      2004 In Good Company Movie Enrique Colon
      2005 Down in the Valley Movie Sheriff/Cowboy
      2006 Friends with Money Movie Other Aaron
      2006 The Darwin Awards Movie Emile
      2006 Out of Practice TV Dr. Oliver Barnes 20 episodes
      2006 Fur Movie Allan Arbus
      2007 National Treasure: Book of Secrets Movie Connor
      2008 Fourplay Movie Christopher
      2008 The Incredible Hulk Movie Doc Samson
      2008 Back to You TV Gary Crezyzewski 17 episodes
      2009 Damages TV Douglas Schiff 2 episodes
      2009 Leaves of Grass Movie Professor Sorenson
      2009–present Modern Family TV Phil Dunphy Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series(2012)
      Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series(2011)
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (2011-2012)
      TCA Award for Individual Achievement in Comedy (2011)
      Nominated - Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor in a Comedy Series (2011)
      Nominated - Nickelodeon Kids' Choice Award for Favorite TV Actor (2012)
      Nominated - Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series (2010, 2012)
      Nominated - Satellite Award for Best Supporting Actor – Series, Miniseries, or Television Film (2010-2011)
      Nominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (2010)
      Nominated - Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Comedy Series (2011-2012)
      Nominated - TCA Award for Individual Achievement in Comedy (2010)
      2010 Fair Game Movie Fred
      2010 Glenn Martin, DDS TV (voice) 1 episode
      2010 The Super Hero Squad Show TV Captain Marvel 2 episodes
      2010 Morning Glory Movie Paul McVee
      2010 Top Gear TV Himself Big Star, Small Car
      Lap Time 1:46.6
      2011 Doc McStuffins TV Big Jack 1 episode
      2012 Goats Frank Whitman
      2012 Butter Movie Bob Pickler
      2012 Key & Peele TV Colonel Hans Muller 1 episode
      2013 Mr. Peabody & Sherman Movie Mr. Peabody


      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۰۹ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................