• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Sara Hyland بازیگر نقش Haley Dunphy درسریال Modern Family

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      بیوگرافی Sarah Hyland





      نام کامل : Sara Jane Hyland

      متولد : 24 نوامبر 1990

      در NewYork
      او فرزند یک پدر و مادر بازیگر است....مادرش Melissa Canaday و پدرش Edward james Hyland.... برادرش Ian هم یک بازیگر ست.
      از 5 سالگی با نقش دختر Howard stene در Private parts بازی را اغاز کرد.
      او اخیرا در سریال Modern Family بازی کرد و برنده Screen actors Guild Awards شد .
      او راز بزرگی را برای مدت های طولانی پنهان نگه داشته بود و ان این است که او از مدت هاپیش از بیماری کلیه خود رنج می برد. اما خبر خوب اینه که او در ماه آپریل عمل پیوند کلیه داشت .
      او گفته که این عمل جراحی برای بچه ها بسیار خطرناکه ،اما این برای او عذاب آور نبوده.

      او در فیلم High school musical 3 با Matt Prokop ملاقات کرد و از همان زمان با او دوست ست.
      قد او 157 ست.
      پدرش از سال 1998 بازیگر بوده و در فیلم هایی مثل The Happening , Gossip Girl وLOW &Order بازی کرده.
      او یه مالتیپو داره ( سگی از دو نژاد ) که اسمش Barkley



      Filmography

      Film
      Year Film Role Notes
      1997 A Tall Winter's Tale Elizabeth
      Private Parts Howard's Daughter
      1998 The Object of My Affection Molly
      Advice from a Caterpillar Lizbeth
      1999 Cradle Will Rock Silvano – Giovanna
      Annie Molly Supporting role
      2000 Joe Gould's Secret Elizabeth Mitchell
      2002 The Empath Young Christine
      2004 Spanglish Sleepover Friend
      2007 Blind Date Child Voice only
      2010 The Science of Cool Unknown
      Cougars, Inc. Courtney
      2011 The Muppets Herself Cameo appearance (scenes cut from all versions)
      Geek Charming Dylan Shoenfield Disney Channel Original Movie; Lead role
      Conception Tracey
      2012 Struck by Lightning Claire Mathews
      Gay Dude Stella
      Television
      Year Title Role Notes
      1998 Trinity Shy Girl Guest appearance, episode "No Secrets"
      1998 The Audrey Hepburn Story Audrey Hepburn (at 8 years old)
      2000 Falcone Jessica Pistone Egan
      2001 Law & Order: Special Victims Unit Lily Ramsey Guest Appearance, episode "Repression"
      2002 Touched by an Angel Grace Guest appearance, episode "A Feather on the Breath of God"
      2008–2009 Lipstick Jungle Maddie Healy Recurring cast
      2009 Law & Order: Special Victims Unit Jennifer Banks Guest Appearance, episode "Hothouse"
      2009–present Modern Family Haley Dunphy Main cast
      2012 Punk'd Herself Accomplice
      2012 Drop Dead Diva Carla Middleton Guest appearence, episode "Family Matters"

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۱۰ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................