• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Sara Hyland بازیگر نقش Haley Dunphy درسریال Modern Family

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      بیوگرافی Sarah Hyland





      نام کامل : Sara Jane Hyland

      متولد : 24 نوامبر 1990

      در NewYork
      او فرزند یک پدر و مادر بازیگر است....مادرش Melissa Canaday و پدرش Edward james Hyland.... برادرش Ian هم یک بازیگر ست.
      از 5 سالگی با نقش دختر Howard stene در Private parts بازی را اغاز کرد.
      او اخیرا در سریال Modern Family بازی کرد و برنده Screen actors Guild Awards شد .
      او راز بزرگی را برای مدت های طولانی پنهان نگه داشته بود و ان این است که او از مدت هاپیش از بیماری کلیه خود رنج می برد. اما خبر خوب اینه که او در ماه آپریل عمل پیوند کلیه داشت .
      او گفته که این عمل جراحی برای بچه ها بسیار خطرناکه ،اما این برای او عذاب آور نبوده.

      او در فیلم High school musical 3 با Matt Prokop ملاقات کرد و از همان زمان با او دوست ست.
      قد او 157 ست.
      پدرش از سال 1998 بازیگر بوده و در فیلم هایی مثل The Happening , Gossip Girl وLOW &Order بازی کرده.
      او یه مالتیپو داره ( سگی از دو نژاد ) که اسمش Barkley



      Filmography

      Film
      Year Film Role Notes
      1997 A Tall Winter's Tale Elizabeth
      Private Parts Howard's Daughter
      1998 The Object of My Affection Molly
      Advice from a Caterpillar Lizbeth
      1999 Cradle Will Rock Silvano – Giovanna
      Annie Molly Supporting role
      2000 Joe Gould's Secret Elizabeth Mitchell
      2002 The Empath Young Christine
      2004 Spanglish Sleepover Friend
      2007 Blind Date Child Voice only
      2010 The Science of Cool Unknown
      Cougars, Inc. Courtney
      2011 The Muppets Herself Cameo appearance (scenes cut from all versions)
      Geek Charming Dylan Shoenfield Disney Channel Original Movie; Lead role
      Conception Tracey
      2012 Struck by Lightning Claire Mathews
      Gay Dude Stella
      Television
      Year Title Role Notes
      1998 Trinity Shy Girl Guest appearance, episode "No Secrets"
      1998 The Audrey Hepburn Story Audrey Hepburn (at 8 years old)
      2000 Falcone Jessica Pistone Egan
      2001 Law & Order: Special Victims Unit Lily Ramsey Guest Appearance, episode "Repression"
      2002 Touched by an Angel Grace Guest appearance, episode "A Feather on the Breath of God"
      2008–2009 Lipstick Jungle Maddie Healy Recurring cast
      2009 Law & Order: Special Victims Unit Jennifer Banks Guest Appearance, episode "Hothouse"
      2009–present Modern Family Haley Dunphy Main cast
      2012 Punk'd Herself Accomplice
      2012 Drop Dead Diva Carla Middleton Guest appearence, episode "Family Matters"

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۱۰ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................