• در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Sara Hyland بازیگر نقش Haley Dunphy درسریال Modern Family

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      بیوگرافی Sarah Hyland





      نام کامل : Sara Jane Hyland

      متولد : 24 نوامبر 1990

      در NewYork
      او فرزند یک پدر و مادر بازیگر است....مادرش Melissa Canaday و پدرش Edward james Hyland.... برادرش Ian هم یک بازیگر ست.
      از 5 سالگی با نقش دختر Howard stene در Private parts بازی را اغاز کرد.
      او اخیرا در سریال Modern Family بازی کرد و برنده Screen actors Guild Awards شد .
      او راز بزرگی را برای مدت های طولانی پنهان نگه داشته بود و ان این است که او از مدت هاپیش از بیماری کلیه خود رنج می برد. اما خبر خوب اینه که او در ماه آپریل عمل پیوند کلیه داشت .
      او گفته که این عمل جراحی برای بچه ها بسیار خطرناکه ،اما این برای او عذاب آور نبوده.

      او در فیلم High school musical 3 با Matt Prokop ملاقات کرد و از همان زمان با او دوست ست.
      قد او 157 ست.
      پدرش از سال 1998 بازیگر بوده و در فیلم هایی مثل The Happening , Gossip Girl وLOW &Order بازی کرده.
      او یه مالتیپو داره ( سگی از دو نژاد ) که اسمش Barkley



      Filmography

      Film
      Year Film Role Notes
      1997 A Tall Winter's Tale Elizabeth
      Private Parts Howard's Daughter
      1998 The Object of My Affection Molly
      Advice from a Caterpillar Lizbeth
      1999 Cradle Will Rock Silvano – Giovanna
      Annie Molly Supporting role
      2000 Joe Gould's Secret Elizabeth Mitchell
      2002 The Empath Young Christine
      2004 Spanglish Sleepover Friend
      2007 Blind Date Child Voice only
      2010 The Science of Cool Unknown
      Cougars, Inc. Courtney
      2011 The Muppets Herself Cameo appearance (scenes cut from all versions)
      Geek Charming Dylan Shoenfield Disney Channel Original Movie; Lead role
      Conception Tracey
      2012 Struck by Lightning Claire Mathews
      Gay Dude Stella
      Television
      Year Title Role Notes
      1998 Trinity Shy Girl Guest appearance, episode "No Secrets"
      1998 The Audrey Hepburn Story Audrey Hepburn (at 8 years old)
      2000 Falcone Jessica Pistone Egan
      2001 Law & Order: Special Victims Unit Lily Ramsey Guest Appearance, episode "Repression"
      2002 Touched by an Angel Grace Guest appearance, episode "A Feather on the Breath of God"
      2008–2009 Lipstick Jungle Maddie Healy Recurring cast
      2009 Law & Order: Special Victims Unit Jennifer Banks Guest Appearance, episode "Hothouse"
      2009–present Modern Family Haley Dunphy Main cast
      2012 Punk'd Herself Accomplice
      2012 Drop Dead Diva Carla Middleton Guest appearence, episode "Family Matters"

      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۷:۱۰ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................