• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Sofia Vergara بازیگر نقش Gloria Delgado در سریال Modern Family

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.



      بیوگرافی Sofia Vegara



      نام کامل : Sofia Margarita Vergara

      متولد : Barranqulla , Colombia

      مادرش Margarita یک حانه دار و پدرش Julio در صنعت دامداری بود.نام مستعار او ''Toti'' بود.او در خانواده ای کاتولیک بزرگ شد و در مدرسه ای دوزبانه (انگلیسی-اسپانیایی) درس خواند، در 18 سالگی ازدواج کرد ولی 2 سال بعد جدا شد، در دانشگاه کلمبیا به مدت سه سال دندانپزشکی خواند.
      بعداز ان فرصت های زیادی برای او فراهم شد تا به عنوان یک مدل فعالیت کند درنهایت او تحصیل در رشته دندانپزشکی را رها کرد و تصمیم گرفت یک مدل باشد.

      مدت کمی بعد برادرش بعد از یک اقدام برای دزدینش به قتل رسید و sofia برای رهایی از ناارامی های کلمبیا و هم چنین یافتن موقعیتی بهتر(به همراه پسرو مادرو خواهرش) به Miami, florida رفت.
      ***
      او توسط یک عکاس زمانی که در ساحل کلمبیا راه می رفت کشف شد.و به سرعت به تلویزیون و مدلینگ راه یافت.او بیشتر پیشنهاد های خودرا می پذیرفت.
      طبق یک مقاله در ژانویه 2002 Vergara بسیار از انجام اولین کار تلویزیونی خود نگران بود . این در حالی ست که برای اولین بار او برای تبلیغ شرکت Pepsi در امریکای لاتین ظاهر شد.
      در 20 سالگی به ُBogota رفت، از سال 1995 تا 1998 او به همراه Fernando Fiore اجرای یک برنامه تلویزیونی را بر عهده داشت. یک جور برنامه که این امکان را برای او فراهم کرد تا به مناطق زیادی سفر کند.در همان دوران بود که او به عنوان بازیگر مهمان در Entourage بازی کرد.
      طی سال 1998 تا 2002 او در کنار بازیگری و مدلینگ فعالیت زیادی در عکاسی داشت.
      ***
      در سال 2011برادر کوچکترش Julio از آمریکا به کلمبیا تبعید شد....این برادر او به موادمخدر هم اعتیاد داشته.
      البته به گفته sofia او حالا کاملا فرد دیگری شده.......یعنی دیگه خوب شده.
      در سال 2000 سوفیا دریافت که به سرطان غده تیروویید مبتلاست.
      در سال 2012 او با Nick Loeb ازدواج کرد.

      حقایقی از او :
      موهای او واقعا سیاد نیست. !!! بلکه موهایش کانلا بلوند است. اما معتقد است رنگ تیره بیشتر اورا زیبا می کند.
      همه چیز بدنش طبیعی ست... و او عمل زیبایی بر بدنش انجام نداده.
      انگار اون لحجه خاصی داره و به شکل خاصی حرف میزنه.....گفته شده که او واقعا همینطوری حرف می زنه.
      یکی از دوستان صمیمی او Shakira ست. انها در یک شهر به دنیا اومدن.






      Filmography

      Film
      Year Film Role Notes
      2002 Big Trouble Nina
      2003 Chasing Papi Cici
      2004 The 24th Day Isabella
      Soul Plane Blanca
      2005 Lords of Dogtown Amelia
      Four Brothers Sofi Nominated – Black Reel Award: Best Ensemble
      2006 Grilled Loridonna
      National Lampoon's Pledge This! Herself
      2008 Tyler Perry's Meet the Browns Cheryl
      2009 Madea Goes to Jail T.T. Nominated – ALMA Award for Best Actress in Film
      2011 The Smurfs Odile Nominated – Kids' Choice Award for Favorite Film Actress
      Puss in Boots Crazy Lady/Kitten #1 and 4 Voice
      New Year's Eve[34] Ava Nominated – Golden Raspberry Award for Worst Ensemble
      Happy Feet Two Carmen Voice
      2012 The Three Stooges Lydia Harter
      2013 The Smurfs 2 Odile
      2013 Machete Kills Madame Desdemona
      Television
      Year Title Role Notes
      1995 Acapulco, cuerpo y alma Irasema Telenovela mexicana
      1995–1998 Fuera de serie Herself Co-host
      1999 A que no te atreves Herself Co-host
      Baywatch Herself 1 episode
      2002 My Wife and Kids Selma 1 episode
      2004 Eve April Perez 1 episode
      Rodney Carmen 1 episode
      2005 Hot Properties Lola Hernandez Main cast
      Punk'd Herself 1 episode
      2007 Entourage Jungle Girl 1 episode
      Amas de Casa Desesperadas Alicia Oviedo Main Cast
      The Knights of Prosperity Esperanza Villalobos Main cast
      Dirty Sexy Money Sofía Montoya 4 episodes
      2008 Fuego En La Sangre Leonora 10 episodes
      Men in Trees Pilar Romero 2 episodes
      2009 Dancing with the Stars Herself Guest Appearance
      2009–present Modern Family Gloria Delgado-Pritchett Main Cast
      2011 Plaza Sésamo Profesora de Baile y De Español-Ella Misma temporada 39
      2012 Saturday Night Live Host Guest Appearance


      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۱۰ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................