• لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Jeffrey DeMunn بازیگر نقش Dale Horvath در سریال The Walking Dead

      Jeffrey DeMunn متولد 25 April سال 1937 بازیگر آمریکایی است که بیشتر شهرتش به خاطر نقش هایش در فیلم های Frank Darabont ، نقش Andrei Chikatilo در سریال Citizen X و نقش Dale Horvath در دو فصل اول The Walking Dead است.

      جفری در بوفالو نیویورک متولد شد. مادرش Violet (née Paulus) و پدرش James DeMunn پسرخوانده ی Betty Lutes DeMunn ( بازیگر ) است. او از Union College در انگلستان با مدرک کارشناسی هنر فارغ التحصیل شد.
      او در اوایل دهه ی 1979 به انگلستان رفت و مهارت های تئاتری را در Bristol Old Vic Theatre School آموزش دید. وقتی که به آمریکا بازگشت در نمایش تئاتری King Lear از کمپانی Royal Shakespeare Company و تئاتر های آف-برادوی زیادی مانند Bent و A Midsummer Night's Dream اجرا کرد. جفری همچنین در ساختن نمایش هایی در Eugene O'Neill Theater Center شرکت داشته.
      آخرین نمایشی که جفری در آن بازی کرده Death of a Salesman در San Diego's Old Globe Theater بوده.

      جفری در چند فیلم از Frank Darabont (کارگردان و تهیه کننده) مانند The Shawshank Redemption The Green Mile, The Majestic, و The Mistنقش داشته به همین دلیل به عنوان بازیگر مورد علاقه ی Darabont شناخته میشود
      او در تعدادی از فیلم های نوشته شده بر اساس داستان های Stephen King شرکت داشته. او در فیلم های Rita Hayworth and Shawshank Redemption, The Green Mile, The Mist و مینی-سریال Storm of the Century بازی کرده. او همچنین داستان گوی کتاب های صوتی Dreamcatcher و The Colorado Kid بوده.
      در سال 1995 جفری برنده ی جایزه ی بهترین بازیگر نقش مکمل مرد CableACE Award به خاطر نقشش در فیلم Citizen X شد و همچنین جایزه ی Primetime Emmy Award را برای نقش مکمل برجسته در فیلم و مینی سریال دریافت کرد

      جفری در سریال های متعددی بازیگر مهمان بوده. اما برجسته ترین نقشش Dale Horvath در The Walking Dead سریالی از Frank Darabont از سال 2010 تا سال 2012 بود

      جفری با Ann Sekjaer در سال 1974 ازدواج کرد و آن ها در سال 1995 از هم جدا شدند. او در سال 2001 با Kerry Leah ازدواج کرد.
      جفری دو فرزند به نام های Heather و Kevin دارد. او و پسرش Kevin در فیلم The Majestic با هم کار کردند.

      Filmography

      [edit]Film

      1980 Christmas Evil Philip Stadling
      1981 Ragtime Harry Houdini
      1981 World of Honor District Attorney Burke
      1982 A Midsummer Night's Dream Bottom
      1982 Frances Clifford Odets
      1983 The Face of Rage Jeff Hammil
      1983 Sessions Dr. Walter Hemmings
      1983 O'Malley Carl
      1983 Enormous Changes at the Last Minute Richardo
      1984 Windy City Bobby
      1985 Warning Sign Dr. Dan Fairchild
      1985 A Time to Live Larry Weisman
      1986 The Hitcher Captain Esteridge
      1986 Who Is Julia? Dr. David Matthews
      1987 Kojak: The Price of Justice Marsucci
      1987 Young Harry Houdini Harry Houdini
      1988 Windmills of the Gods Rogers
      1988 Doubletake Andrew Lane
      1988 The Blob Sheriff Herb Geller
      1988 Lincoln William Herndon
      1988 Betrayed Bobby Flynn
      1989 Blaze Eldon Tuck
      1989 Settle the Score Dr. Josh Longcrest
      1990 By Dawn's Early Light Admiral Harpoon
      1990 Crash: The Mystery of Flight 1501 Scott Cody
      1991 The Haunted Jack Smurl
      1992 Treacherous Crossing Dr. Johnston
      1992 Jonathan: The Boy Nobody Wanted Brad Moore
      1992 Eyes of an Angel George
      1992 Newsies Mayor Jacobs
      1992 Jonathan: The Boy Nobody Wanted Frank Moore
      1993 Barbarians at The Gate H. John Greeniaus
      1994 The Shawshank Redemption 1946 DA
      1994 Safe Passage Doctor
      1994 Betrayal of Trust Dick Shelton
      1995 Citizen X Andrei Chikatilo
      1995 Hiroshima J. Robert Oppenheimer
      1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story Mel Korn
      1995 Down Came a Blackbird Rob Rubenstein
      1995 Ebbie Jake Marley
      1996 Killer: A Journal Of Murder Sam Lesser
      1996 Phenomenon Professor John Ringold
      1997 Night Sins SAC Bruce Di Palma
      1997 A Christmas Memory Seabone
      1997 Turbulence Brooks
      1997 RocketMan Paul Wick
      1997 Path to Paradise: The Untold Story of the World Trade Center Bombing Robert Brokaw
      1998 Harvest Jake Yates
      1998 The X-Files: Fight the Future Dr. Ben Bronschweig
      1998 Black Cat Run Bill Grissom
      1999 The Green Mile Harry Terwilliger
      2000 Noriega: God's Favorite Nunico
      2001 The Majestic Ernie Cole
      2002 Swimming Upstream Dr. Henry Berkson
      2003 The Lucky Ones Simon
      2003 Our Town Mr. Webb
      2006 Hollywoodland Art Weissman
      2006 Covert One: The Hades Factor Steven Haldane
      2007 The Mist Dan Miller
      2008 Burn After Reading Cosmetic surgeon
      2009 Cayman Went Rodgers Bowman
      2010 Shelter Dr. Harding
      2011 Another Happy Day Lee
      [edit]Television


      1986 Spenser: For Hire Jacob Zaleski Episode: "In a Safe Place"
      1986 Moonlighting Roger Clements Episode: "Funeral for a Door Nail"
      1986 American Masters Eugene O'Neill Episode: "Eugene O'Neill: A Glory of Ghosts"
      1988–1990 American Playhouse George 3 episodes
      1989 CBS Summer Playhouse Nate Goodman Episode: "Elysian Fields"
      1989 Dear John Neil Cramer Episode: "Kate, a Date & Fate"
      1990 L.A. Law Peter Reynolds Episode: "Bang... Zoom... Zap"
      1993–2008 Law & Order Professor Norman Rothenberg 8 episodes
      1993 TriBeCa Ben Barker Episode: "The Rainmaker"
      1997 Cracker Henry Farner Episode: "An American Dream"
      1998 The Outer Limits Dr. Adam Pike Episode: "Fear Itself"
      1999 Storm of the Century Robbie Beals
      2000 D.C. Episode: "Truth"
      2000 The Fugitive Will Alagash Episode: "Miles to Go"
      2000–2001 Law & Order: Special Victims Unit Charles Philips 2 episodes
      2001 Gideon's Crossing Dr. Tom Kagen Episode: "Dr. Cherry Must Be Stopped"
      2001 The Practice Attorney Gordon Keene Episode: "Honor Code"
      2002 E.R. Doctor Episode: "Next of Kin"
      2003 Hack Vasily Yurchenko Episode: "Gone"
      2004 The West Wing Kenneth Sean "Ken" O'Neal Episode: '"Ah Khe"
      2005 Law & Order: Trial by Jury Professor Norman Rothenberg Episode: "Truth or Consequences"
      2005 Empire Falls Horace
      2008 Cashmere Mafia Henry Gorham Episode: "Yours, Mine and Hers"
      2010 God in America John Hughes Episode: "A New Adam/A New Eden"
      2010–2012 The Walking Dead Dale Horvath 16 episodes
      2012 Chicago Fire Peter Episode: "Mon Amour"
      2014 Lost Angels Hal Morrison


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۱:۰۵ بعد از ظهر