• در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Troian Bellisario بازیگر نقش Spencer Hastings در سریال Pretty Little Liars

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.



      Troian Avery Bellisario متولد 28 اکتبر 1985 بازیگر آمریکایی که در حال حاضر در حال ایفای نقش Spencer Hastings در سریال Pretty Little Liars از شبکه ی ABC Family می باشد.

      تروییان اولین بار در سه سالگی در سال 1988 در فیلم Last Rites بازی کرد. از سال 1990 تا سال 2007 او در سریال های Quantum Leap ، Tequila and Bonetti ، JAG ، First Monday و NCIS ( که تهیه کننده اش پدرش Donald Bellisario بود ) بازیگر مهمان شد. در سال 1998 او با Mary-Kate و Ashley Olsen در فیلم Billboard Dad بازی کرد.از سال 2006 تروییان در فیلم های کوتاه مانند Unspoken، Archer House و Intersectبازی کرد.


      در نوامبر 2009 تروییان به عنوان نقش Spencer Hastings در سریال Pretty Little Liars از شبکه ی ABC Family که بر پایه ی مجموعه کتاب هایی توسط Sara Shepard است انتخاب شد.

      در اکتبر سال 2011 تروییان اعلام کرد که داره روی فیلمی که خودش نویسنده اش هست کار میکنه که فیلمبرداری این فیلم در دسامبر 2011 به اتمام رسید تروییان راجع به این فیلم گفته : " من خیلی به این افتخار میکنم. اولین باریه که یک چیزی که مینویسم تبدیل به یک فیلم شده و من خیلی هیجان زده ام. اون دنیایی که یک روز در رویاهام بود با کمک افراد با استعداد زیادی تبدیل به یک واقعیت خیره کننده شد. "

      در آگوست 2012 تروییان در سریال Lauren همراه با Jennifer Beals بازی کرد.
      در ژانویه ی 2013 تروییان از طریق توییتر خود اعلام کرد که او و Jennifer Beals در چند قسمت دیگر بازی کنند.

      پدرو مادر تروییان ، Donald Bellisario و Deborah Pratt هر دو تهیه کنند هستند


      تروییان از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی فارغ التحصیل شده.


      تروییان خواهر ناتنی Sean Murray بازیگر آمریکایی-استرالیایی و خواهر Nicholas Bellisario است.


      او با Patrick J. Adams بازیگر کانادایی رابطه دارد

      Filmography

      Year Title Role Notes
      1988 Last Rites Nuzo's daughter
      1998 Billboard Dad Kristen
      2006 Unspoken Jani Short film
      2007 Archer House Tatum Short film
      2009 Intersect Victoria Short film
      2009 Before the Cabin Burned Down Meg Short film
      2010 Consent Amanda Main role
      2011 Peep World P.A.
      2012 The Come Up Jessica Short film
      2012 Exiles Juliet Short film
      2012 Joyful Girl Belle Short film
      2013 C.O.G. Jennifer

      Year Title Role Notes
      1990 Quantum Leap Teresa "Another Mother" (season 2: episode 13)
      1992 Tequila and Bonetti Teresa Garcia "The Rose Cadillac" (season 1: episode 3)
      1998 JAG Erin Terry "Tiger, Tiger" (season 3: episode 18)
      2002 First Monday Kimberly Baron "Dangerous Words" (season 1: episode 6)
      "Strip Search" (season 1: episode 11)
      2005–2006 NCIS Sarah McGee "Red Cell" (season 2: episode 20)
      "Twisted Sister" (season 4: episode 9)
      2010–present Pretty Little Liars Spencer Hastings Lead role
      2012 Lauren[8] Sergeant Lauren Weil Web series; filming
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۴۴ بعد از ظهر