• ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Sasha Pieterse بازیگر نقش Alison DiLaurentis در سریال Pretty Little Liars

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.




      Sasha Pieterse متولد 17 فوریه 1996 بازیگر آمریکایی که برای نقش Amanda Strazzulla در سریال Heroes و Alison DiLaurentis در سریال Pretty Little Liars از شبکه ی ABC Family معروف شده.

      ساشا در Johannesburg در آفریقای جنوبی به دنیا آمد و تا زمانی که به Los Angeles نقل مکان کردند در Las Vegas بزرگ شد.


      پدر و مادر ساشا هر دو رقاص های ماهری بودند که در سراسر دنیا اجراهایی داشتند و ساشا عاشق این بود که با آنها روی صحنه ظاهر شود.


      او با یک آژانس بازیگری قرارداد بست و وارد دنیای بازیگری شد. در سال 2002 او در سریال کمدی Family Affair در نقش Buffy بازی کرد و در سال 2004 در سریال های Stargate SG-1 و House ظاهر شد.


      در سال 2005 اوبرای اولین بار در یک فیلم به نام The Adventures of Shark Boy and Lava Girl در نقش Marissa (Ice Princess) بازی کرد. او همچنین در سریال Wanted با Gary Cole ( همکارش در سریال Family Affair ) بازی کرد. در سال 2009 ساشا در نقش Alison DiLaurentis در سریال Pretty Little Liars که بر پایه ی مجموعه کتاب هایی اثر Sara Shepard بازی کرد. او که فقط 16 ساله است کم سن و سال ترین بازیگر این سریال است در حالی که نقش های اصلی دیگر این سریال ( هانا ، آریا ، اسپنسر ، امیلی ) همگی بین 20 تا 30 ساله هستند.


      ساشا در آگهی های تلویزیونی زیادی از جمله Nesquick و Firestone Tires ظاهر شد. عکس او یک بار برای Supercuts بر روی بیلبورد چاپ شد. او به تازگی در Macy's Passport Fashion Show در کالیفرنیا مدل و خواننده بود.
      ساشا تک فرزند خانواده است و در فرانسه ، لاس وگاس ، لس آنجلس زندگی کرده
      بازیگر های مورد علاقه ی او Charlize Theron و Matthew McConaughey هستند.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2005 The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D Marissa Electricidad / Ice Princess
      2007 The Air I Breathe Young Sorrow
      2007 Good Luck Chuck Goth Girl "Anisha"
      2007 Claire Maggie Bannion TV film
      2011 X-Men: First Class Teenage Girl
      2011 Geek Charming Amy Loubalu Disney Channel Original Movie
      2013 G.B.F Fawcett Filming
      2013 Relative Strangers Lucy Ruthers Pre-production


      Year Title Role Notes
      2002 Family Affair Buffy Davis 8 episodes
      2004 Stargate SG-1 Grace "Grace" (season 7: episode 13)
      2005 Wanted Millie Rose "Pilot" (season 1: episode 1)
      "The Promise of Darkness" (season 1: episode 5)
      2005 House Andie "Autopsy" (season 2: episode 2)
      2007 CSI: Miami Beth Buckley "Stand Your Ground" (season 6: episode 9)
      2009 Without a Trace Daphne Stevens "Wanted" (season 7: episode 11)
      2009–2010 Heroes Amanda Strazzulla 5 episodes
      2010–present Pretty Little Liars Alison DiLaurentis / Vivian Darkbloom Series regular
      2011 Medium Teenage Marie "Me Without You" (season 7: episode 13)




      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۵:۴۴ بعد از ظهر