• یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • فیلم داستان واقعی دو مرد جوان به نام های دیوید و افریم است که برنده ی یک قرارداد 300 میلیون دلاری می شوند تا مهمات جنگی آمریکا را در افغانستان تامین کنند و...

  • مکس یک سگ خانگی است که به تازگی مجبور شده سگی دیگر به نام دوک را در کنار خود تحمل کند. اما جدال این دو و اشتباهاتشان باعث می شود به دام ماموران کنترل حیوانات بیافتند و...

  • "دوری" به یاد دارد که در گذشته یِ دور خانواده ای داشته و از همین رو جستجو را برای پیدا کردن خانواده خود آغاز می کند. "نمو" و "مارلین" هم از آنجا که حافظه کوتاه مدت دوری مشکل دارد، او را همراهی می کنند تا گم نشود. این جستجو آنها را به یک موسسه زیر دریایی می کشاند و...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Sasha Pieterse بازیگر نقش Alison DiLaurentis در سریال Pretty Little Liars

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.




      Sasha Pieterse متولد 17 فوریه 1996 بازیگر آمریکایی که برای نقش Amanda Strazzulla در سریال Heroes و Alison DiLaurentis در سریال Pretty Little Liars از شبکه ی ABC Family معروف شده.

      ساشا در Johannesburg در آفریقای جنوبی به دنیا آمد و تا زمانی که به Los Angeles نقل مکان کردند در Las Vegas بزرگ شد.


      پدر و مادر ساشا هر دو رقاص های ماهری بودند که در سراسر دنیا اجراهایی داشتند و ساشا عاشق این بود که با آنها روی صحنه ظاهر شود.


      او با یک آژانس بازیگری قرارداد بست و وارد دنیای بازیگری شد. در سال 2002 او در سریال کمدی Family Affair در نقش Buffy بازی کرد و در سال 2004 در سریال های Stargate SG-1 و House ظاهر شد.


      در سال 2005 اوبرای اولین بار در یک فیلم به نام The Adventures of Shark Boy and Lava Girl در نقش Marissa (Ice Princess) بازی کرد. او همچنین در سریال Wanted با Gary Cole ( همکارش در سریال Family Affair ) بازی کرد. در سال 2009 ساشا در نقش Alison DiLaurentis در سریال Pretty Little Liars که بر پایه ی مجموعه کتاب هایی اثر Sara Shepard بازی کرد. او که فقط 16 ساله است کم سن و سال ترین بازیگر این سریال است در حالی که نقش های اصلی دیگر این سریال ( هانا ، آریا ، اسپنسر ، امیلی ) همگی بین 20 تا 30 ساله هستند.


      ساشا در آگهی های تلویزیونی زیادی از جمله Nesquick و Firestone Tires ظاهر شد. عکس او یک بار برای Supercuts بر روی بیلبورد چاپ شد. او به تازگی در Macy's Passport Fashion Show در کالیفرنیا مدل و خواننده بود.
      ساشا تک فرزند خانواده است و در فرانسه ، لاس وگاس ، لس آنجلس زندگی کرده
      بازیگر های مورد علاقه ی او Charlize Theron و Matthew McConaughey هستند.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2005 The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D Marissa Electricidad / Ice Princess
      2007 The Air I Breathe Young Sorrow
      2007 Good Luck Chuck Goth Girl "Anisha"
      2007 Claire Maggie Bannion TV film
      2011 X-Men: First Class Teenage Girl
      2011 Geek Charming Amy Loubalu Disney Channel Original Movie
      2013 G.B.F Fawcett Filming
      2013 Relative Strangers Lucy Ruthers Pre-production


      Year Title Role Notes
      2002 Family Affair Buffy Davis 8 episodes
      2004 Stargate SG-1 Grace "Grace" (season 7: episode 13)
      2005 Wanted Millie Rose "Pilot" (season 1: episode 1)
      "The Promise of Darkness" (season 1: episode 5)
      2005 House Andie "Autopsy" (season 2: episode 2)
      2007 CSI: Miami Beth Buckley "Stand Your Ground" (season 6: episode 9)
      2009 Without a Trace Daphne Stevens "Wanted" (season 7: episode 11)
      2009–2010 Heroes Amanda Strazzulla 5 episodes
      2010–present Pretty Little Liars Alison DiLaurentis / Vivian Darkbloom Series regular
      2011 Medium Teenage Marie "Me Without You" (season 7: episode 13)




      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۴۴ بعد از ظهر