• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Sasha Pieterse بازیگر نقش Alison DiLaurentis در سریال Pretty Little Liars

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.




      Sasha Pieterse متولد 17 فوریه 1996 بازیگر آمریکایی که برای نقش Amanda Strazzulla در سریال Heroes و Alison DiLaurentis در سریال Pretty Little Liars از شبکه ی ABC Family معروف شده.

      ساشا در Johannesburg در آفریقای جنوبی به دنیا آمد و تا زمانی که به Los Angeles نقل مکان کردند در Las Vegas بزرگ شد.


      پدر و مادر ساشا هر دو رقاص های ماهری بودند که در سراسر دنیا اجراهایی داشتند و ساشا عاشق این بود که با آنها روی صحنه ظاهر شود.


      او با یک آژانس بازیگری قرارداد بست و وارد دنیای بازیگری شد. در سال 2002 او در سریال کمدی Family Affair در نقش Buffy بازی کرد و در سال 2004 در سریال های Stargate SG-1 و House ظاهر شد.


      در سال 2005 اوبرای اولین بار در یک فیلم به نام The Adventures of Shark Boy and Lava Girl در نقش Marissa (Ice Princess) بازی کرد. او همچنین در سریال Wanted با Gary Cole ( همکارش در سریال Family Affair ) بازی کرد. در سال 2009 ساشا در نقش Alison DiLaurentis در سریال Pretty Little Liars که بر پایه ی مجموعه کتاب هایی اثر Sara Shepard بازی کرد. او که فقط 16 ساله است کم سن و سال ترین بازیگر این سریال است در حالی که نقش های اصلی دیگر این سریال ( هانا ، آریا ، اسپنسر ، امیلی ) همگی بین 20 تا 30 ساله هستند.


      ساشا در آگهی های تلویزیونی زیادی از جمله Nesquick و Firestone Tires ظاهر شد. عکس او یک بار برای Supercuts بر روی بیلبورد چاپ شد. او به تازگی در Macy's Passport Fashion Show در کالیفرنیا مدل و خواننده بود.
      ساشا تک فرزند خانواده است و در فرانسه ، لاس وگاس ، لس آنجلس زندگی کرده
      بازیگر های مورد علاقه ی او Charlize Theron و Matthew McConaughey هستند.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2005 The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D Marissa Electricidad / Ice Princess
      2007 The Air I Breathe Young Sorrow
      2007 Good Luck Chuck Goth Girl "Anisha"
      2007 Claire Maggie Bannion TV film
      2011 X-Men: First Class Teenage Girl
      2011 Geek Charming Amy Loubalu Disney Channel Original Movie
      2013 G.B.F Fawcett Filming
      2013 Relative Strangers Lucy Ruthers Pre-production


      Year Title Role Notes
      2002 Family Affair Buffy Davis 8 episodes
      2004 Stargate SG-1 Grace "Grace" (season 7: episode 13)
      2005 Wanted Millie Rose "Pilot" (season 1: episode 1)
      "The Promise of Darkness" (season 1: episode 5)
      2005 House Andie "Autopsy" (season 2: episode 2)
      2007 CSI: Miami Beth Buckley "Stand Your Ground" (season 6: episode 9)
      2009 Without a Trace Daphne Stevens "Wanted" (season 7: episode 11)
      2009–2010 Heroes Amanda Strazzulla 5 episodes
      2010–present Pretty Little Liars Alison DiLaurentis / Vivian Darkbloom Series regular
      2011 Medium Teenage Marie "Me Without You" (season 7: episode 13)




      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۴۴ بعد از ظهر