• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Alfie Allen بازیگر نقش Theon Greyjoy در سریال Game of Thrones

      Alfie Evan Allen متولد 12 سپتامبر 1986 بازیگر آمریکایی که برای نقش Theon Greyjoy در سریال Game of Thrones از شبکه ی HBO شناخته شده ست.


      الفی در Hammersmith لندن به دنیا آمد. پدرش Keith Allen و مادرش Alison Owen ( تهیه کننده ی فیلم ) و خواهرش Lily Allen خواننده ست و آهنگ "Alfie" در آلبوم Alright, Still رو راجع به الفی خونده ^_^


      الفی به St John's College در شهر Portsmouth و Fine Arts College در شهر Hampstead در انگلستان رفت.
      ( تو لندن به دنیا اومده بعد آمریکاییه ؟ اتفاقا منم تو ایران به دنیا اومدم ولی آمریکایی ام )


      اولین کار حرفه ای آلن در کمدی You Are Here از شبکه ی Channel 4 که نویسنده ش Matt Lucas و David Walliamsبود. همون سال الفی و خواهرش لیلی در فیلم Elizabeth که تهیه کننده ش مادرشون بود ظاهر شدند ( کلا کار خونوادگی بوده!)

      کار های اولیه ی الفی شامل نقش های کوچکش در فیلم Agent Cody Banks 2: Destination London که توسط عموش Kevin Allen کارگردانی شده بود و فیلم Atonement و Casualty 1907 میشد.
      در سال 2008 در شهر Chichester او با Daniel Radcliffe در نمایش Equus بازی کرد
      در سال 2009 او با Jaime Winstone در موزیک ویدیویMadness به نام Dust Devil بازی کرد
      او همچنین در فیلم Freefall از شبکه BBC2 هم بازی کرده.


      آلن با بازی در نقش Theon Greyjoy در سریال Game of Thrones از شبکه ی HBO به شهرت جهانی رسید.


      آلن به بازی کردن در فیلم ها مثل Soulboy ، The Kid ، Freestyle ، Powder در سال 2010 ادامه داد
      Selected filmography

      Year Film Role
      1998 Elizabeth Arundel's Son
      2004 Agent Cody Banks 2: Destination London Berkhamp on Double Bass
      2007 Atonement Danny Hardman
      2008 Flashbacks of a Fool Kevin Hubble
      Casualty 1907 (TV series) Nobby Clark
      The Other Boleyn Girl King's Messenger
      2009 Freefall Ian
      2010 Soulboy Russ Mountjoy
      The Kid Dominic
      Freestyle Jez
      Powder Wheezer
      2011- Game of Thrones (TV series) Theon Greyjoy
      2012 Confine Henry


      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۵:۵۶ بعد از ظهر