• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بیوگرافی Sean Bean بازیگر نقش Eddard Stark در سریال Game of Thrones

      Sean Bean متولد 17 April 1959 بازیگر آمریکایی که برای نقش های Boromir در The Lord of The Rings و Eddard Stark در سریال Game of Thrones از شبکه ی HBO و Richard Sharpe در سریال Sharpe معروف شده . شان همچنین برای نقش های Alec Trevelyan در فیلمز جیمز باند به نام GoldenEye ، Jason Locke در Essex Boys ، نقش Odysseus در Troy ، Ian Howe در National Treasure و Andy McNab در Bravo Two Zero شناخته شده ست.

      شان همچنین در برنامه های تلویزیونی مثل Henry VIII نقش داشته. او در بازی های کامپیوتری هم نقش صدا داشته . مثل صدای Martin Septim در بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion


      شان هنگام بازیگری معمولا با لهجه ی یورکشایری ( ایالتی در شمال انگلستان ) صحبت میکنه
      شان بین در Handsworth در جنوب ایالت Yorkshire در انگلستان به دنیا آمد . پدرش Brian Bean صاحب یک کارخانه ی ساخت و ساز بود که مادر شان یعنی Rita (née Tuckwood) هم جزو 50 نفری بود که در آنجا استخدام شده بودند.

      شان یک خواهر کوچکتر به نام Lorraine داره . با وجود اینکه آنها خیلی پولدار شدند ولی هیچ.قت از council estate نقل مکان نکردند چون ترجیح میدادند کنار خانواده و دوستان خودشون بمونند

      شان در کودکی ، هنگام دعوا یک در شیشه ای رو شکوند که یک تکه شیشه آسیب بزرگی به پای او زد که مانع رسیدن به آرزوش یعنی فوتبالیست شدن شد.

      در سال 1989 شان از مدرسه ی بازیگری Royal Academy of Dramatic Art (RADA) فارغ التحصیل شد و اولین کار حرفه ایش را با بازی در تئاتر Watermill در Newbury ، Berkshire در تئاتر Romeo and Juliet در نقش Tybalt شروع کرد


      بین سال های 1986 و 1988شان عضوی از Royal Shakespeare Company بود که در تئاتر های Romeo and Juliet, The Fair Maid of the West و A Midsummer Night's Dream بازی کرد


      اولین باری که شان در یک فیلم بازی کرد در سال 1986 بود که در نقش Ranuccio Tomassoni در فیلم Caravaggio ( به کارگردانی Derek Jarman ) ظاهر شد.

      در اواخر دهه ی 1980 و اوایل 1990 ، او به یک هنرپیشه ی معروف تلویزیونی در انگلستان شد او اجرا های قابل توجهی در سریال Clarissa و فیلم Lady Chatterley از شرکت BBC داشت

      در سال 1996 او در تبلیغ لیگ برتر ظاهر شد و علاقه اش به فوتبال رو با کارش ترکیب کرد و بالاخره به رویای کودکیش رسید و در فیلم When Saturday Comes در نقش Jimmy Muir به باشگاه فوتبال Sheffield United پیوست.با وجود اینکه این فیلم زیاد موفق نبود ولی بازی شان در این فیلم ، خوب ارزیابی شد.



      بعد از اون شان در فیلم Sharpe به عنوان شخصیت اصلی یعنی Richard Sharpe انتخاب شد. البته این نقش قرار بود توسط Paul McGann اجرا بشه ولی چون Paul McGann, پس از گذشتن دو روز از آغاز فیلمبرداری هنگام بازی فوتبال آسیب دید و شان رو برای این نقش انتخاب کردند. اولین قسمت این مجموعه ی 16 قسمتی در سال 1993 با عنوان Sharpe's Rifles و آخرین قسمت آن در سال 2008 با عنوان Sharpe's Peril منتشر شد.



      احتمالا برجسته ترین نقش شان ، نقش بارومیر در ارباب حلقه ها بوده (Boromir : Peter Jackson's The Lord of the Rings )

      بیشتر نقشش در The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring ( یعنی اولین فیلم ارباب حلقه ها) بود و در The Lord of the Rings: The Two Towers و The Lord of the Rings: The Return of the Kingدر چند فلش بک ظاهر شد.

      شان کلمه ی Nine رو به خط تنگوار ( Tengwar ) روی شونه ش تتو کرده که به معنی اینه که یکی از 9 نفری هست که در Fellow Ship of The Ring در ارباب حلقه ها بوده
      اعضای دیگر Fellowship of The Ring یعنی Elijah Wood, Sean Astin, Orlando Bloom,Billy Boyd, Ian McKellen, Dominic Monaghan ، John Rhys-Davies هم همین تتو رو دارند


      نقش های دیگر شان به بازیگری او وسعت بیشتری بخشیدند مثل نقش Neil Byrne در مینی سریال Extremely Dangerous

      در سال 2002 او در موزیک ویدیو ی Moby به نام We Are All Made of Stars بازی کرد.
      شان بین در سریال Game of Thrones از شبکه ی HBO که بر اساس داستان های A Song of Ice and Fireاثر George R.R. Martin نقش Eddard Stark رو بازی کرده.
      او همچنین در فیلم Mirror Mirror ( سفید برفی ) در نقش شاه بازی کرده
      با وجود اینکه شان بازیگری رو به صورت حرفه ای آموزش دیده ولی سبک بازیگری او یک سبک غریزی و ذاتی تلقی میشه و بعضی ها میگویند که او به شخصیت فیلم تصویر عمیقی میبخشه
      خود شان در یک مصاحبه گفته که سخت ترین قسمت فیلم شروعش هست وقتی که میخوام سعی کنم که شخصیت فیلم رو بفهمم و اون رو نشونش بدم

      شان 4 بار ازدواج کرده و طلاق گرفته . او برای بار اول در سال 1981 با Debra James عشق دوران دبیرستانش ازدواج کرد و در سال 1988 طلاق گرفت.
      او با Melanie Hill که بازیگر بود در RADA آشنا شد و در سال 1990 ازدواج کردند و صاحب دو فرزند دختر به نام های Lorna و Mollyکه در سال های 1987 و 1991 به دنیا آمدند شدند و در سال 1997 از هم جدا شدند.
      در طول ساختن فیلم Sharpe ، شان با Abigail Cruttenden ، آشنا شد و در سال 1997 ازدواج کردند و در سال 1998صاحب یک فرزند دختر به نام Evie Natasha شدند و در سال 2000 از هم جدا شدند
      بین در سال 2006 با Georgina Sutcliffe بازیگر ، دوست شد و در سال 2008 با هم ازدواج کردند و در سال 2010 طلاق گرفتند. در سال 2012 شان به اتهام تماس های تلفنی و اس ام اس های آزار دهنده ای که به Georgina Sutcliffe میداد دستگیر شد !!! همه ی اتهامات بعداً حذف شد.

      Filmography

      Year Title Role Notes
      1986 Caravaggio Ranuccio
      1988 Stormy Monday Brendan
      1988 The Storyteller Prince Episode: "The True Bride"
      1989 How to Get Ahead in Advertising Larry Frisk
      1989 The Fifteen Streets Dominic O'Brien
      1989 War Requiem German Soldier
      1990 Windprints Anton
      1990 The Field Tadgh McCabe
      1990 Lorna Doone Carver Doone Television film
      1990 Wedded Man Television programme
      1991 Prince Jack Morgan Television programme
      1991 Clarissa Robert Lovelace Television miniseries
      1991 Tell Me that You Love Me Gabriel Lewis Television programme
      1991 In the Border Country Smith
      1991 My Kingdom for a Horse Steve Television programme
      1992 Inspector Morse Alex Bailey Episode: "Absolute Conviction"
      1992 Patriot Games Sean Miller
      1992 Fool's Gold: The Story of the Brink's Mat Robbery Micky McAvoy
      1993 Sharpe's Rifles Sergeant/Lieutenant Richard Sharpe Television film
      1993 Sharpe's Eagle Captain Richard Sharpe Television film
      1993 Lady Chatterley Oliver Mellors Television miniseries
      1994 Jacob
      1994 Sharpe's Company Captain Richard Sharpe Television film
      1994 Sharpe's Enemy Major Richard Sharpe Television film
      1994 Scarlett Lord Fenton Television miniseries
      1994 Sharpe's Honour Major Richard Sharpe Television film
      1994 Black Beauty Farmer Grey
      1995 Sharpe's Gold Major Richard Sharpe Television film
      1995 Sharpe's Battle Major Richard Sharpe Television film
      1995 Sharpe's Sword Major Richard Sharpe Television film
      1995 GoldenEye Alec Trevelyan/Janus Agent 006, 17th movie in James Bond series
      1996 When Saturday Comes Jimmy Muir
      1996 Sharpe's Regiment Major Richard Sharpe Television film
      1996 Sharpe's Siege Major Richard Sharpe Television film
      1996 Sharpe's Mission Major Richard Sharpe Television film
      1997 Anna Karenina Vronsky
      1997 Sharpe's Revenge Major Richard Sharpe Television film
      1997 Sharpe's Justice Major Richard Sharpe Television film
      1997 Sharpe's Waterloo Lieutenant Colonel Richard Sharpe Television film
      1998 Ronin Spence
      1998 Airborne Dave Toombs
      1998 The Canterbury Tales The Nun's Priest Voice only, Episode: "Leaving London"
      1999 Extremely Dangerous Neil Byrne Television miniseries
      1999 Bravo Two Zero Andy McNab Television miniseries
      1999 The Vicar of Dibley Himself Episode: "Spring"
      2000 Essex Boys Jason Locke
      2001 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Boromir Phoenix Film Critics Society Award for Best Cast
      Nominated—Empire Award for Best British Actor
      Nominated—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture
      2001 Don't Say a Word Patrick Koster
      2002 The Lord of the Rings: The Two Towers Boromir Online Film Critics Society Award for Best Cast
      Phoenix Film Critics Society Award for Best Cast
      Nominated—DVDX Award for Best Audio Commentary (New for DVD) (shared with others)
      Nominated—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture
      2002 Equilibrium Errol Partridge
      2002 Tom and Thomas Paul Shepherd
      2003 The Lord of the Rings: The Return of the King Boromir Broadcast Film Critics Association Award for Best Cast
      National Board of Review Award for Best Cast
      Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture
      Nominated—Phoenix Film Critics Society Award for Best Cast
      2003 The Big Empty Cowboy
      2003 Henry VIII Robert Aske Television miniseries
      2004 Pride Dark Television film, voice role
      2004 National Treasure Ian Howe
      2004 Troy Odysseus
      2005 North Country Kyle
      2005 Flightplan Captain Marcus Rich
      2005 The Island Dr. Merrick
      2006 The Dark James
      2006 Silent Hill Chris Da Silva
      2006 The Elder Scrolls IV: Oblivion Martin Septim Video game, voice role
      2006 Sharpe's Challenge Lt Col (ret'd) Richard Sharpe Television film
      2007 The Hitcher John Ryder
      2007 Outlaw Danny Bryant
      2007 Far North Loki
      2008 Sharpe's Peril Lt Col (ret'd) Richard Sharpe Television film
      2008 Crusoe James Crusoe 4 Episodes: "Rum," "Gunpowder," "Bad Blood," and "Name of the Game"
      2009 Red Riding John Dawson Television miniseries
      2010 Black Death Ulric Screamfest Horror Film Festival Trophy for Best Actor
      Nominated—Chainsaw Award for Best Actor
      2010 Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief Zeus
      2010 Ca$h (Cash) Pyke Kubic
      Reese Kubic
      2010 The Lost Future Amal Television film, Also released on DVD on September 27, 2011
      2011 Death Race 2 Markus Kane Direct-to-DVD prequel to Death Race
      2011 Game of Thrones Eddard Stark TV series (10 Episodes)
      Nominated—EWwy Awards for Best Actor
      Nominated—Saturn Award for Best Actor on Television
      Nominated—Scream Award for Best Fantasy Actor
      Nominated—Scream Award for Best Ensemble
      Nominated—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series
      2011 Age of Heroes Jones
      2012 Cleanskin Ewan
      2012 Soldiers of Fortune Dimidov
      2012 Missing Paul Winstone TV series
      2012 Mirror Mirror The King
      2012 Accused Simon / Tracie TV Programme
      2012 Silent Hill: Revelation 3D Christopher Da Silva / Harry Mason
      2013 The 4th Reich Sergeant Major Gordon
      2013 Percy Jackson: The Sea of Monsters Zeus
      وای ماشالله چقدر زیاد بود
      منبع ویکیپدیا ترجمه خودم با اندکی تصرف و تخلیص!!

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۵:۵۷ بعد از ظهر

    2. #2

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      1
      نوشته ها
      2,406
      نام واقعی
      رامین
      سن
      21
      محل زندگی
      TEH
      فیلم مورد علاقه
      lord of the rings
      سریال مورد علاقه
      LOST
      بازیگر مورد علاقه
      رابرت دنیرو
      کارگردان مورد علاقه
      Peter Jackson
      پسندیده : 309
      مورد پسند : 1,039 بار در 296 پست
      واقعا مرسی عالی بود
      so u r 12 years old , u have a laptop,Iphone
      !!! ...and a ps4
      Dude ! when i was 12
      i only had one thing to play
      ... with
      "it was called "OUT SIDE
      -------------------------------------