• "موانا" از استعدادهای دریانوردی خود استفاده میکند تا به یک جزیره ی افسانه ای برود و قهرمان او، "مائویی" نیز در این ماجراجویی او را همراهی میکند.

  • یک جراح با استعداد اما متکبر و مغرور که پس از حادثه ای ناگوار شغلش را از دست می دهد، راه تازه ای را پیش روی زندگی اش می بیند. او توسط یک جادوگر آموزش هایی را فرا میگیرد تا از دنیا در برابر افراد شرور محافظت کند.

  • فیلم ماجرای افسر اطلاعاتی مکس (برد پیت) می باشد که در سال 1942 و در شمال آفریقا با یک مبارز نیروی مقاوت فرانسه بنام ماریان (ماریون کوتیار) در پشت خطوط دشمن آشنا می شود. آنها رابطه ی صمیمانه ای را با هم آغاز میکند اما فشار جنگ این رابطه را تهدید میکند...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • این فیلم داستان مردی سیاه پوست را از دوران کودکی تا بزرگسالی روایت می کند که در شهر میامی و سردرگم در گرایش جنسی با شرایطی سخت بزرگ می شود.

  • سوزان یک گالری دار موفق است که به طور اتفاقی با رونوشتی از رمان منتشرنشده ی شوهر سابقش تام مواجه می شود که حاوی مطالب خشونت آمیز و یک انتقام نمادین است...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • داستان فیلم درباره مرد جوانی به نام لی چندلر است که پس از مرگ برادرش جوئی، مجبور می شود حضانت پسر برادرش را برعهده بگیرد و می بایست به این منظور به شهر زادگاه خود بازگردد. چندلر که خیلی راغب به بازگشت نیست، در هنگام ورود به شهر با افراد مختلفی از جمله همسر سابقش رندی، که ...

  • فیلم بر اساس داستان واقعیِ یک مخالف جنگ و پزشک ارتش آمریکا به نام دزموند داس (اندرو گارفیلد) است که حاضر نمی شود سلاحی حمل کند، اما طی نبرد اوکیناوا در جنگ جهانی دوم با وجود شلیک های بی وقفه ی دشمن، یک تنه جان بیش از ۷۵ نفر از هم رزمانش را نجات می دهد...

  • کانر (لویس مک دوگان) پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او (فلیسیتی جونز) در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Laura Prepon بازیگر نقش Alex Vause در سریال Orange Is The New Black

      بیوگرافی Laura Prepon بازیگر نقش Alex Vause در سریال Orange Is The New Black


      متولد: متولد 7 مارچ 1980
      Washington , New jersey , US
      حرفه: مدل.کارگردان.بازیگر
      سال های فعالیت:از 1995 تاکنون

      Laura Prepon بازیگر آمریکاییست که بازی او در نقش Hannah Daniels در درام October Road محصول شبکه ABC او را به شهرت رسانده.او هم چنین در بازی های ویدئویی و انیمیشن های متعددی هم صداگذاری کرده است.به عنوان بازیگر مهمان هم همواره در سریال های معروفی بوده مثل How i met your mother ، Medium و Castle. در سال 2011 بر اساس کتابی سریالی ساخته شد به نام Are you there Chealsea? که او نقش اصلی این سریال را بازی کرد. یکی از آخرین نقش آفرینی های او هم نقش Alex در سریال Orange is the new black بوده است.

      لورا پرپون در نیوجرسی به دنیا آمد در حالی که پنجمین فرزند Marjorie یک معلم مدرسه و Michael یک ارتوپد است. پدرش یک یهودی روسی ست که در سال 1993 در حین عمل قلب در 49 سالگی از دنیا می رود و مادرش کاتولیک ایرلندی -انگلیسی ست. جد مادری لورا ژنرال ارتش در طول جنگ غیرنظامی آمریکا بوده است.
      او از دبیرستان Watchung Hills Regional فارغ التحصیل شد و در شهر نیویورک به مرکز تئاتر Caroline Thomas رفت.

      در سال 1996 در Thomas Total Theatre Lab زیر نظر Caroline Thomas به مطالعه در رشته ی بازیگری پرداخت ، در همان سال هم در موزیک ویدئو گروه Sneaker Pimps به نام 6underground دیده شد.بعد ها در سپتامبر 1997 در نمایش they go on بازی کرد. در همان دوران بود که به عرصه ی مدلینگ راه یافت و در میلان ، برزیل و پاریس شات های زیبایی از او گرفته شد.

      یکی از بازی های معروف او نقش Donna Pinciotti در سریال معروف شبکه Fox به نام The 70's Show بوده که از سال 1998 تا 2006 از این شبکه پخش می شد.موضوع اصلی این نمایش درباره 6 نوجوان بود که نقش یکی از این شش نفر را لورا بازی می کرد.


      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      2001 Southlander Seven Equals Five
      2002 Slackers Reanna
      2004 Lightning Bug Angevin Duvet Also executive producer
      2004 The Pornographer: A Love Story
      2005 Romancing the Bride Melissa Television film
      2006 Come Early Morning Kim
      2006 Karla Karla Homolka
      2007 Once Upon a Time The Witch Short film
      2007 The Chosen One Rachel Cruz (voice)
      2011 The Killing Game Eve Duncan Television film
      2012 Lay the Favorite Holly
      2012 The Kitchen Jennifer
      Year Title Role Notes
      1998–2006 That '70s Show Donna Pinciotti Main cast; 200 episodes
      Nominated – Teen Choice Award TV Choice Actress, Comedy (2002)
      Nominated – Youth in Film Award for Best Performance in a TV Series: Young Ensemble (1999)
      Nominated – Teen Choice Award TV – Breakout Performance (1999)
      2004 King of the Hill April (voice) Episode: "Talking Shop"
      2005 American Dad! Hayley Smith (voice) Unaired pilot
      2007–2008 October Road Hannah Jane Daniels Main cast; 19 episodes
      2009–2010 How I Met Your Mother Karen 3 episodes
      2009 In Plain Sight Lauren Hefferman Episode: "A Frond in Need"
      2010 Medium Kira Hudack Episode: "How to Beat a Bad Guy"
      2010 House Frankie Episode: "Private Lives"
      2010 Celebrity Ghost Stories Herself Episode #2.9
      2011 Castle Natalie Rhodes/Nikki Heat Episode: "Nikki Heat"
      2011 Love Bites Alex Episode: "Keep on Truckin'"
      2012 Are You There, Chelsea? Chelsea Newman Main cast; 12 episodes
      2012 Men at Work Hannah Episode: "Plan B"
      2013–present Orange Is the New Black Alex Vause Main cast;
      Satellite Award for Best Cast – Television Series (2014)
      Pending – Satellite Award for Best Supporting Actress – Series, Miniseries or Television Film (2014)
      Year Title Role Notes
      2011 Neighbros L Boogie Also director, writer, and editor
      Year Title Role Notes
      2004 Halo 2 Marine Voice







      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۱۱-۱۵ در ساعت ۰۹:۴۹ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................

    2. #2

      تاریخ عضویت
      خرداد ۱۳۹۳
      شماره عضویت
      22843
      نوشته ها
      3
      پسندیده : 0
      مورد پسند : 0 بار در 0 پست
      من بازیشو تو فیلم Orange Is the New Black نقش الکس دوس داشتم
      ممنون از مطلب هات