• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      بیوگرافی Laura Prepon بازیگر نقش Alex Vause در سریال Orange Is The New Black

      بیوگرافی Laura Prepon بازیگر نقش Alex Vause در سریال Orange Is The New Black


      متولد: متولد 7 مارچ 1980
      Washington , New jersey , US
      حرفه: مدل.کارگردان.بازیگر
      سال های فعالیت:از 1995 تاکنون

      Laura Prepon بازیگر آمریکاییست که بازی او در نقش Hannah Daniels در درام October Road محصول شبکه ABC او را به شهرت رسانده.او هم چنین در بازی های ویدئویی و انیمیشن های متعددی هم صداگذاری کرده است.به عنوان بازیگر مهمان هم همواره در سریال های معروفی بوده مثل How i met your mother ، Medium و Castle. در سال 2011 بر اساس کتابی سریالی ساخته شد به نام Are you there Chealsea? که او نقش اصلی این سریال را بازی کرد. یکی از آخرین نقش آفرینی های او هم نقش Alex در سریال Orange is the new black بوده است.

      لورا پرپون در نیوجرسی به دنیا آمد در حالی که پنجمین فرزند Marjorie یک معلم مدرسه و Michael یک ارتوپد است. پدرش یک یهودی روسی ست که در سال 1993 در حین عمل قلب در 49 سالگی از دنیا می رود و مادرش کاتولیک ایرلندی -انگلیسی ست. جد مادری لورا ژنرال ارتش در طول جنگ غیرنظامی آمریکا بوده است.
      او از دبیرستان Watchung Hills Regional فارغ التحصیل شد و در شهر نیویورک به مرکز تئاتر Caroline Thomas رفت.

      در سال 1996 در Thomas Total Theatre Lab زیر نظر Caroline Thomas به مطالعه در رشته ی بازیگری پرداخت ، در همان سال هم در موزیک ویدئو گروه Sneaker Pimps به نام 6underground دیده شد.بعد ها در سپتامبر 1997 در نمایش they go on بازی کرد. در همان دوران بود که به عرصه ی مدلینگ راه یافت و در میلان ، برزیل و پاریس شات های زیبایی از او گرفته شد.

      یکی از بازی های معروف او نقش Donna Pinciotti در سریال معروف شبکه Fox به نام The 70's Show بوده که از سال 1998 تا 2006 از این شبکه پخش می شد.موضوع اصلی این نمایش درباره 6 نوجوان بود که نقش یکی از این شش نفر را لورا بازی می کرد.


      Filmography[edit]

      Year Title Role Notes
      2001 Southlander Seven Equals Five
      2002 Slackers Reanna
      2004 Lightning Bug Angevin Duvet Also executive producer
      2004 The Pornographer: A Love Story
      2005 Romancing the Bride Melissa Television film
      2006 Come Early Morning Kim
      2006 Karla Karla Homolka
      2007 Once Upon a Time The Witch Short film
      2007 The Chosen One Rachel Cruz (voice)
      2011 The Killing Game Eve Duncan Television film
      2012 Lay the Favorite Holly
      2012 The Kitchen Jennifer
      Year Title Role Notes
      1998–2006 That '70s Show Donna Pinciotti Main cast; 200 episodes
      Nominated – Teen Choice Award TV Choice Actress, Comedy (2002)
      Nominated – Youth in Film Award for Best Performance in a TV Series: Young Ensemble (1999)
      Nominated – Teen Choice Award TV – Breakout Performance (1999)
      2004 King of the Hill April (voice) Episode: "Talking Shop"
      2005 American Dad! Hayley Smith (voice) Unaired pilot
      2007–2008 October Road Hannah Jane Daniels Main cast; 19 episodes
      2009–2010 How I Met Your Mother Karen 3 episodes
      2009 In Plain Sight Lauren Hefferman Episode: "A Frond in Need"
      2010 Medium Kira Hudack Episode: "How to Beat a Bad Guy"
      2010 House Frankie Episode: "Private Lives"
      2010 Celebrity Ghost Stories Herself Episode #2.9
      2011 Castle Natalie Rhodes/Nikki Heat Episode: "Nikki Heat"
      2011 Love Bites Alex Episode: "Keep on Truckin'"
      2012 Are You There, Chelsea? Chelsea Newman Main cast; 12 episodes
      2012 Men at Work Hannah Episode: "Plan B"
      2013–present Orange Is the New Black Alex Vause Main cast;
      Satellite Award for Best Cast – Television Series (2014)
      Pending – Satellite Award for Best Supporting Actress – Series, Miniseries or Television Film (2014)
      Year Title Role Notes
      2011 Neighbros L Boogie Also director, writer, and editor
      Year Title Role Notes
      2004 Halo 2 Marine Voice







      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۱۱-۱۵ در ساعت ۰۹:۴۹ بعد از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................

    2. #2

      تاریخ عضویت
      خرداد ۱۳۹۳
      شماره عضویت
      22843
      نوشته ها
      3
      پسندیده : 0
      مورد پسند : 0 بار در 0 پست
      من بازیشو تو فیلم Orange Is the New Black نقش الکس دوس داشتم
      ممنون از مطلب هات