• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      بیوگرافی Martin Donovan بازیگر نقش Ezra Stone در سریال Boss

      بیوگرافی Martin Donovan بازیگر سریال Boss



      متولد : 19 آگوست 1957

      در Reseda , california

      از یک خانواده متوسط امریکاییی- ایرلندی و کاتولیک بودند .
      او از دبیرستان Crespi Carmelite فارغ التحصیل شد و به مدت 2 سال در Pierce college تحصیل کرد.
      در تئاتر هنر آمریکا و همچنین کمپانی تئاتر Los anjeles شرکت می کرد.
      در سال 1983 او به همراه همسرش به NewYork رفت.
      ....
      او در 14 اپیزود سریال تلویزیونی Weeds حضور داشت و برای این بازی نامزد دریافت جایزه در SAG Awardشد.
      در سال 2009 او نقش مقابل Viriginia Madsen را در A Haunting in Connecticut بازی کرد.اخیرا او به همراه Kiefer Sutherland و Michael Douglas در The Sentinel دیده شد.
      در سال 2007 او در یک فیلم ترسناک به نام Wind Chil بازی کرد.
      در سال 2010 او بازیگری نویسندگی و کارگردانی Collaborator را بر عهده داشت.

      او در سال 1984 با Vivian Lanko ازدواج کرد.آنها صاحب دو پسر هستند. انها پس از سالها زندگی در NewYork به کانادا رفتند.





      Filmography

      Year Film Role Notes
      1985 انتخاب های سخت Josh
      1987 در جواب مادر Detective Rogen TV movie
      1990 اعتماد Matthew Slaughter
      1991 آرزوی بقا Jude
      1992 Malcolm X FBI Agent aka X (USA: poster title)
      مردان ساده Martin aka Uomini semplici (Italy)
      1993 سریع Herschel Brewer aka Crossfire (UK: video box title)
      scam Gordon Wexler TV movie
      ساحل جنوب Spencer Robinson TV series - Episode #1.7 "School for Scandal"
      ماجراهای pete &pete TV series - "Apocalypse Pete" and "Space, Geeks, and Johnny Unitas"
      1994 کلاغ John Abbott
      Nadja Jim
      Amateur Thomas Ludens Nominated — Chlotrudis Award for Best Actor
      1995 Flirt Walter
      1996 The Portrait of A Lady Ralph Touchett National Society of Film Critics Award for Best Supporting Actor
      Nominated — Chlotrudis Award for Best Supporting Actor
      Hollow Reed Martyn Wyatt Nominated — Chlotrudis Award for Best Actor Nominee
      1997 Night Sins Paul Garrison TV movie
      1998 Rescuers: Stories of Courage - Two Couples Aart Vos TV movie - segment "Aart and Johtje Vos"
      When Trumpets Fade Capt. Roy Pritchett
      The Opposite of Sex Bill Truitt
      Heaven Robert Marling
      Living Out Loud Robert Nelson
      The Book of Life Jesus Christ
      Spanish Fly Carl
      1999 In a Savage Land Dr. Phillip Spence
      The Hunt for the Unicorn Killer Richard DiBenedetto TV movie
      Onegin Prince Nikitin
      2000 Desire
      The Great Gatsby Tom Buchanan TV movie
      Custody of the Heart Dennis Raphael TV movie
      Wonderland Dr. Neil Harrison 8 episodes
      2001 Amy and Isabelle Peter Robertson TV movie
      Pasadena Will McAllister 13 episodes
      2002
      Insomnia Detective Hap Eckhart
      Pipe Dream David Kulovic
      RFK John F. Kennedy TV movie
      2003 The United States of Leland Harry Pollard
      Agent Cody Banks Dr. Connors
      Law & Order: Special Victims Unit Dr. Archibald Newlands TV episode: "Serendipity"
      CSI: Crime Scene Investigation Howard Delhomme TV episode: "After the Show"
      2004 The Pornographer: A Love Story
      Saved! Pastor Skip
      Traffic Brent Delaney TV mini-series
      Dark Shadows Roger Collins TV series - "Pilot"
      White Like Me Gus
      2005 At Last Mark Singleton
      The Quiet Paul Deer
      Weeds Peter Scottson 14 episodes
      Nominated — Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series (2005)
      2006 The Visitation Travis Jordan
      The Garage Adult Matt
      The Sentinel William Montrose
      Day on Fire Walter Evering
      Law & Order Robert White TV series - "Cost of Capital"
      2007 The Dead Zone Malcolm Janus 6 episodes
      Masters of Horror Cliff Addison TV series - "Right to Die"
      Wind Chill Highway Patrolman
      Ghost Whisperer Tom Gordon 4 episodes
      2008 The Alphabet Killer Jim Walsh
      2009 The Haunting in Connecticut Peter Campbell
      Duress Richard Barnet
      Unthinkable Jack Saunders
      2010 Unnatural History Bryan Bartlett
      2011 Collaborator Robert Longfellow Written and Directed by Martin Donovan
      Boss Ezra Stone 10 episodes
      2012 Silent Hill: Revelation 3D Douglas Cartland
      The Firm Kevin Stack recurring rol




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.


      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۰۴ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................