• داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • یک پسر نوجوان به نام کوبو باید به دنبال یک سری وسایل جادویی بگردد تا با استفاده از آنها بتواند روحی که از گذشته آمده را شکست دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بيوگرافي Lucy Hale بازيگر نقش Aria Montgomery در سريال Pretty Little Liars

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.



      لوسی کِــیت هِـــیل ) ( Lucy Kate Hale خواننده و بازیگر آمریکایی ) اهل شهر Memphis در ایالت Tennessee ( متولد 14 June سال 1989 ( 23 ساله ) بازیگر نقش آریا در سریال Pretty Little Liars

      lucy-hale-poster-david-henrie-493401003-jpg

      لوسی یک خواهر به نام Maggie و یک برادر ناتنی به نام Wes دارد
      لوسی در 8 سالگی کلاس خوانندگی رو شروع کرد و بعد هم که به استعداد بازیگری خودش پی برد رفت به کلاس آموزش بازیگری.
      لوسی برای اولین بار در برنامه ی American Juniors در سال 2003 ظاهر شد ( برنامه ی مسابقه ی خوانندگی مثل American Idol با این تفاوت که کم سن وسال ها شرکت می کنند )
      اینم یه عکس دسته جمعی از شرکت کننده هاش در سال 2003 – ( از اون موقع تا حالا فکر کنم رشد نکرده )

      003-jpg

      بعد از American Juniors لوسی به عنوان بازیگر مهمان در Drake & Josh ، Ned's Declassified School Survival Guide ، The O.C و How I Met Your Mother بازی کرد
      او در 2 قسمت سریال Wizards of Waverly Place هم بازی کرد که باعث شد با نقش مقابلش David Henrie برای مدت کوتاهی دوست شود

      لوسی در سریال Bionic Woman از شبکه ی NBC که دوباره ساخته بودنش در نقش Becca Sommers ظاهر شد


      و بالاخره بازی در فیلم The Sisterhood of the Traveling Pants 2در نقش Effie آغاز کار حرفه ایش بود


      لوسی سپس به همراه Ashley Newbrough و Joanna Garcia درسریال Privileged در نقش Rose Baker بازی کرد
      در دسامبر 2009 لوسی بازی در سربال Pretty Little Liars در نقش Aria Montgomery را شروع کرد


      لوسی در T**een Choice Awards 2010 ,2011 برای نقش آریا جایزه ی Choice Summer TV Star: Female و در سال 2012 هم جایزه ی Actress: Drama رو گرفت


      لوسی در سال 2011 در فیلم A Cinderella Story: Once Upon a Song. به عنوان نقش اصلی ( یعنی سیندرلا ) با نام Katie Gibbs بازی کرد که فیلمش در ژانویه ی 2012 بیرون اومد
      a_cinderella_story_once_upon_a_song_poster-jpg

      لوسی علاقه ی شدیدی به موسیقی داره و گفته که موسیقی عشق اول منه
      از اولین خواننده های مورد علاقه ی لوسی Faith Hill و Shania Twain بودند ولی آهنگی که باعث شد لوسی به دنبال موسیقی بره Baby One More Time از Britney Spears بود


      لوسی برای فیلم A Cinderella Story: Once Upon a Song آهنگ های Run This Town و Make You Believe و Bless Myself و Extra Ordinaryرو خونده

      Filmography.

      Year Title Role Notes
      2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Effie Kaligaris
      2009 Fear Island Jenna / Megan TV film
      2009 Sorority Wars Katie Parker TV film
      2011 Scream 4 Sherrie Cameo
      2011 A Cinderella Story: Once Upon a Song Katie Gibbs
      2012 Secret of the Wings Periwinkle Voice role
      Year Title Role Notes
      2003 American Juniors Herself Contestant; 17 episodes
      2003 An American Idol Christmas Herself TV special
      2005 Ned's Declassified School Survival Guide Amy Cassidy "Upper Classmen & Gross Biology Dissection" (season 2: episode 7)
      2006 Secrets of a Small Town Tisha Steele "Pilot" (season 1: episode 1)
      2006 Drake & Josh Hazel "Theater Thug" (season 3: episode 14)
      2006 The O.C. Hadley Hawthorne "The Man of the Year" (season 3: episode 24)
      2007 How I Met Your Mother Katie Scherbatsky "First Time in New York" (season 2: episode 12)
      2007 Bionic Woman Becca Sommers Main character; 8 episodes
      2007–2008 Wizards of Waverly Place Miranda Hampson "First Kiss" (season 1: episode 2)
      "Pop Me and We Both Go Down" (season 1: episode 10)
      2008 Jonas Brothers: Living the Dream Herself "Hello Hollywood" (season 1: episode 7)
      2008–2009 Privileged Rose Baker Main character; 18 episodes (credited as Lucy Kate Hale)
      2009 Ruby & The Rockits Kristen "Smells Like Teen Drama" (season 1: episode 10)
      2009 Private Practice Danielle "Pushing the Limits" (season 3: episode 4)
      2010 CSI: Miami Phoebe Nichols / Vanessa Patton "Show Stopper" (season 8: episode 12)
      2010–present Pretty Little Liars Aria Montgomery Lead role
      2012 Punk'd Herself Guest host
      "Lucy Hale" (season 9: episode 5)
      [edit]Discography

      Soundtrack
      Year Song Album
      2003 "I'm Gonna Make You Love Me" Kids in America
      2011 "Run This Town" A Cinderella Story: Once Upon a Song
      "Make You Believe"
      "Bless Myself"
      "Extra Ordinary"
      [edit]As a part of American Juniors



      Soundtrack [edit]Awards

      Year Award Category Work nominated Result
      2010 Teen Choice Awards Choice Summer TV Star: Female Pretty Little Liars Won
      2011 Teen Choice Awards Choice Summer TV Star: Female Pretty Little Liars Won
      2012 Teen Choice Awards Actress: Drama Pretty Little Liars Won
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۶:۴۶ بعد از ظهر