• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بيوگرافي Lucy Hale بازيگر نقش Aria Montgomery در سريال Pretty Little Liars

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.



      لوسی کِــیت هِـــیل ) ( Lucy Kate Hale خواننده و بازیگر آمریکایی ) اهل شهر Memphis در ایالت Tennessee ( متولد 14 June سال 1989 ( 23 ساله ) بازیگر نقش آریا در سریال Pretty Little Liars

      lucy-hale-poster-david-henrie-493401003-jpg

      لوسی یک خواهر به نام Maggie و یک برادر ناتنی به نام Wes دارد
      لوسی در 8 سالگی کلاس خوانندگی رو شروع کرد و بعد هم که به استعداد بازیگری خودش پی برد رفت به کلاس آموزش بازیگری.
      لوسی برای اولین بار در برنامه ی American Juniors در سال 2003 ظاهر شد ( برنامه ی مسابقه ی خوانندگی مثل American Idol با این تفاوت که کم سن وسال ها شرکت می کنند )
      اینم یه عکس دسته جمعی از شرکت کننده هاش در سال 2003 – ( از اون موقع تا حالا فکر کنم رشد نکرده )

      003-jpg

      بعد از American Juniors لوسی به عنوان بازیگر مهمان در Drake & Josh ، Ned's Declassified School Survival Guide ، The O.C و How I Met Your Mother بازی کرد
      او در 2 قسمت سریال Wizards of Waverly Place هم بازی کرد که باعث شد با نقش مقابلش David Henrie برای مدت کوتاهی دوست شود

      لوسی در سریال Bionic Woman از شبکه ی NBC که دوباره ساخته بودنش در نقش Becca Sommers ظاهر شد


      و بالاخره بازی در فیلم The Sisterhood of the Traveling Pants 2در نقش Effie آغاز کار حرفه ایش بود


      لوسی سپس به همراه Ashley Newbrough و Joanna Garcia درسریال Privileged در نقش Rose Baker بازی کرد
      در دسامبر 2009 لوسی بازی در سربال Pretty Little Liars در نقش Aria Montgomery را شروع کرد


      لوسی در T**een Choice Awards 2010 ,2011 برای نقش آریا جایزه ی Choice Summer TV Star: Female و در سال 2012 هم جایزه ی Actress: Drama رو گرفت


      لوسی در سال 2011 در فیلم A Cinderella Story: Once Upon a Song. به عنوان نقش اصلی ( یعنی سیندرلا ) با نام Katie Gibbs بازی کرد که فیلمش در ژانویه ی 2012 بیرون اومد
      a_cinderella_story_once_upon_a_song_poster-jpg

      لوسی علاقه ی شدیدی به موسیقی داره و گفته که موسیقی عشق اول منه
      از اولین خواننده های مورد علاقه ی لوسی Faith Hill و Shania Twain بودند ولی آهنگی که باعث شد لوسی به دنبال موسیقی بره Baby One More Time از Britney Spears بود


      لوسی برای فیلم A Cinderella Story: Once Upon a Song آهنگ های Run This Town و Make You Believe و Bless Myself و Extra Ordinaryرو خونده

      Filmography.

      Year Title Role Notes
      2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Effie Kaligaris
      2009 Fear Island Jenna / Megan TV film
      2009 Sorority Wars Katie Parker TV film
      2011 Scream 4 Sherrie Cameo
      2011 A Cinderella Story: Once Upon a Song Katie Gibbs
      2012 Secret of the Wings Periwinkle Voice role
      Year Title Role Notes
      2003 American Juniors Herself Contestant; 17 episodes
      2003 An American Idol Christmas Herself TV special
      2005 Ned's Declassified School Survival Guide Amy Cassidy "Upper Classmen & Gross Biology Dissection" (season 2: episode 7)
      2006 Secrets of a Small Town Tisha Steele "Pilot" (season 1: episode 1)
      2006 Drake & Josh Hazel "Theater Thug" (season 3: episode 14)
      2006 The O.C. Hadley Hawthorne "The Man of the Year" (season 3: episode 24)
      2007 How I Met Your Mother Katie Scherbatsky "First Time in New York" (season 2: episode 12)
      2007 Bionic Woman Becca Sommers Main character; 8 episodes
      2007–2008 Wizards of Waverly Place Miranda Hampson "First Kiss" (season 1: episode 2)
      "Pop Me and We Both Go Down" (season 1: episode 10)
      2008 Jonas Brothers: Living the Dream Herself "Hello Hollywood" (season 1: episode 7)
      2008–2009 Privileged Rose Baker Main character; 18 episodes (credited as Lucy Kate Hale)
      2009 Ruby & The Rockits Kristen "Smells Like Teen Drama" (season 1: episode 10)
      2009 Private Practice Danielle "Pushing the Limits" (season 3: episode 4)
      2010 CSI: Miami Phoebe Nichols / Vanessa Patton "Show Stopper" (season 8: episode 12)
      2010–present Pretty Little Liars Aria Montgomery Lead role
      2012 Punk'd Herself Guest host
      "Lucy Hale" (season 9: episode 5)
      [edit]Discography

      Soundtrack
      Year Song Album
      2003 "I'm Gonna Make You Love Me" Kids in America
      2011 "Run This Town" A Cinderella Story: Once Upon a Song
      "Make You Believe"
      "Bless Myself"
      "Extra Ordinary"
      [edit]As a part of American Juniors



      Soundtrack [edit]Awards

      Year Award Category Work nominated Result
      2010 Teen Choice Awards Choice Summer TV Star: Female Pretty Little Liars Won
      2011 Teen Choice Awards Choice Summer TV Star: Female Pretty Little Liars Won
      2012 Teen Choice Awards Actress: Drama Pretty Little Liars Won
      ویرایش توسط SaHaR : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۵:۴۶ بعد از ظهر