• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      دي ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      370
      نوشته ها
      79
      سن
      18
      محل زندگی
      کرج
      سریال مورد علاقه
      Nikita
      کارگردان مورد علاقه
      Tim Burton
      پسندیده : 32
      مورد پسند : 88 بار در 53 پست

      بيوگرافي Stephen Amell بازيگر نقش Oliver Queen/Arrow در سريال Arrow

      Stephen Amell متولد 8 می 1981 ( 31 ساله ) بازیگر کانادایی نقش الیور کویین / Arrow در سریال Arrow



      استفن امل در Toronto, Ontario در کانادا متولد شده و به خاطر بازی در اولین فصل سریال Dante's Cove در نقش Adam شناخته شده ست.ولی از فصل دوم به بعد Jon Fleming به جای او نقش Adam را بازی کرد


      همسرش Cassandra Jean ، بازیگر و مدل آمریکایی ست که همچنین ملکه زیبایی از ایالت تکزاس هم بوده ( فک کنم )


      Robbie Amell هم پسرعموش ( شایدم برادرش) بازیگر کانادایی هست که در سریال های Nickelodeon ، True Jackson, VP, Picture This, How I Met Your Mother, Revenge ، Pretty Little Liars ، ... بازیگر مهمان بوده


      در سال 2007 استفن جایزه ی Gemini Award رو به خاطر نقش مهمانش در سریال ReGenesis گرفت. در همون سال او به همراه بازیگران دیگر Rent-a-Goalie نامزد جایزه ی بهترین گروه بازیگر ( Best Ensemble Cast ) در Gemini Award هم شد.


      او در سریال های Da Kink in My Hair و Heartland و سه قسمت از فصل چهارم سریال Queer as Folk هم بازی کرده


      در 3 دسامبر 2010 استفن در فصل دوم سریال The Vampire Diaries در نقش گرگینه به نام Brady ظاهر شد


      در می 2011 او در فیلم Justice for Natalee Holloway از شبکه تلویزیونی Lifetime در نقش Joran van der Sloot بازی کرد


      در 2 اکتبر 2011 استفن به سریال Hung از شبکه HBO ملحق شد و در فصل سوم سریال، نقش Jason که یکی از نقش های اصلی بود رو بازی کرد

      امل در ژانویه ی 2012 بازی در سریال Arrow از شبکه ی CW در نقش اصلی Oliver Queen/ Arrow رو شروع کرد که این سریال بر اساس کتاب های Green arrow شرکت DC Comics ساخته شده

      Filmography

      Year Title Role Notes
      2006 The House Next Door Buddy Harrelson TV film
      2007 The Tracy Fragments Detective
      2008 Screamers: The Hunting Guy Direct-to-video
      2009 The Cutting Edge: Fire & Ice Philip Seaver TV film
      2011 Justice for Natalee Holloway Joran Van Der Sloot TV film
      Stay with Me Travis Short film
      Year Title Role Notes
      2004 Queer as Folk Spinning Instructor 3 episodes
      Degrassi: The Next Generation Doorman Episode: "Ghost in the Machine: Part 2"
      2005 Missing Ian Harrington Episode: "Paper Anniversary"
      Tilt Bellboy Episode: "Rivered"
      Beautiful People Jason Recurring; 5 episodes (Season 1)
      Dante's Cove Adam Episodes: "In the Beginning" and "Then There Was Darkness"
      2006–2008 Rent-a-Goalie Billy Main Role; 18 episodes
      Nominated - Gemini Awards Best Ensemble Performance in a Comedy Program or Series (2007)
      Nominated - Gemini Awards Best Ensemble Performance in a Comedy Program or Series (2008)
      2007 ReGenesis Craig Riddlemeyer Episodes: "Sleepers" and "Let It Burn"
      Gemini Awards Best Performance by an Actor in a Guest Role Dramatic Series (2007)
      2007–2012 Heartland Nick Recurring; 6 episodes (Seasons 1–2, 4–5)
      2007–2009 Da Kink in My Hair Matthew Recurring; 4 episodes (Seasons 1–2)
      2009 Flashpoint Peter Henderson Episode: "Exit Wounds"
      2010 Blue Mountain State Travis Episodes: "Rivalry Weekend" and "Bowl Game"
      CSI: Miami Peter Truitt Episode: "Sleepless in Miami"
      NCIS: Los Angeles Marine Gunnery Sergeant Andrew Weaver Episode: "Bounty"
      2011 The Vampire Diaries Brady Episodes: "Daddy Issues" and "Crying Wolf"
      CSI: Crime Scene Investigation A.J. Gust Episode: "73 Seconds"
      90210 Jim Episodes: "Let the Games Begin" and "Party Politics"
      Hung Jason Main Cast; 10 episodes (Season 3)
      2011–2012 New Girl Kyle Episodes: "The 23rd" and "Valentine's Day"
      2012 Private Practice Scott Becker Recurring; 7 episodes (Season 5)
      2012–present Arrow Oliver Queen/Arrow Lead Role;
      Nominated - IGN Award Best TV Hero (2012)

      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۵۳ قبل از ظهر