• در این قسمت جک ریچر (تام کروز) متوجه می شود که دوست قدیمی اش سوزان (کوبی اسمالدرز) متهم به جاسوسی شده و در واقع برای او پاپوشی دوخته شده است. از این رو برای پی بردن حقیقت، پس از یافتن سوزان با او همراه شده و متوجه می شود که هم او و هم سوزان در یک توطئه پیچیده گرفتار شده اند که ...

  • در سال 1965 یک زن بیوه به همراه دو دخترش در منزلشان با روح بی رحمی مواجه می شوند که مزاحمت های فراوانی برای آنها ایجاد میکند...

  • جف و کارن که در حال گذران زندگی شان هستند، زوج خوشحال و خوشبختی را مشاهده می کنند که در همسایگی شان حضور دارند. در ادامه آنها با یکدیگر آشنا می شوند اما بزودی مشخص می شود که آن زوج جاسوسان دولت هستند و اکنون جف و کارن نیز درگیر نقشه ی جاسوسی بین المللی آنها شده اند...

  • ریچل زن مطلقه و دائم الخمری است که هنگام رفت و آمد توسط قطار از طریق پنجره، زندگیِ زوج جوانی به نام اسکات و مگان را مشاهده می کند و معتقد است که آنها یک زوج ایده ال و خوشبخت هستند. اما ریچل بزودی متوجه می شود که مگان مفقود شده و حال، بازجویی ها از وی در دستور کار قرار گرفته. این در حالی است که ...

  • داستان فیلم درباره مردی به نام تام (مایکل فاسباندر) می باشد که در یک جزیره واقع در سواحل استرالیا نگهبان فانوس دریایی است. وی بزودی در این محل عاشق ایزابل (آلیشیا ویکاندر) می شود و در آن سو ...

  • رابرت لنگدن خود را در بیمارستانی در ایتالیا می بیند بی آنکه به یاد بیاورد به چه دلیل در این مکان حضور دارد. در ادامه او با دکتر بروکس همراه می شود تا پرده از یک توطئه جهانی بردارد...

  • داستان فیلم درباره تکنسینی واقعی به نام مایک ویلیامز (مارک والبرگ) می باشد که قرار است به سکوی نفتی "دیپ واتر هوریزن" ملحق شود و در آنجا وظیفه خودش را به نحو احسن انجام دهد. اما زمانی که مایک به محل کار خود می رود، در آنجا با ویدرین (جان مالکوویچ) مواجه می شود ...

  • «کریستن ولف» یک ریاضیدان نابغه است که تمایل بسیار زیادی برای کار با اعداد و ارقام دارد. او در پوشش یک دفتر حسابداری، برای سازمان های جنایی خطرناک پولشویی می کند و سرمایه آنها را مدیریت می کند. در همین حین که یک مامور ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی به او نزدیک می شود، مشتری جدیدی به سراغش می آید و...

  • فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      ..بیوگرافی Jessica Brown Findlay بازیگر نقش Aby در سریال Black Mirror..

      بیوگرافی Jessica Brown Findlay






      متولد : 14 سپتامبر 1989

      در Cookham , Berkshire , england

      یک بازیگر انگلیسی که برا بازی در Downtown Abbey و هم چنین Albatross شهرت پیدا کرده.
      والدینش مشاور و دیگری معلم بوده و او از بچگی باله کار می کرده .....وقتی که 15 سالش بود برای رقص به همراه Kirov در Royal Opera House دعوت شد.

      او در مدرس باله زیادی پذیرفته می شد اما سرانجام به Art Educational School رفت ... و دو سال هم در ان جا تحصیل کرد . در سال دوم قوزک پایش 3 بار جراحی شد....
      بعد از آن.....او گفت که دیگه هرگز نمی رقصه....( او در این باره گفته که در ابتدا وقتی درد پاهام شروع شد اون رو نادیده گرفتم.. چون این رو میدونستم که این درد معنیش یعنی پایان باله....برای همین اون تلاش می کرده که بر دردش غلبه کنه اما وقتی اون ادامه پیدا می کنه....متوجه شد آن طور که پای راستش رو تکون میده نمیتونه پای چپش رو هم تکون بده.....به همین دلیل دکترش اورا از رقصیدن برای 4سال منع کرد...)

      اما سرانجام با تشویق های یکی از معلم هاش او تحصیلاتش رو در آن مدرسه به پایان رساند.و به St Martin رفت تا در انجا بازیگری بخواند.


      او در نقش Emilia در فیلم Albatoss به کارگردانی Niall MacCormick ، در دو اپیزود سریال Misfits و در downtown Abbey بازی کرد.
      هم چنین در اپیزود دوم سریال Black Mirror هم ظاهر شد.

      در سال 2012 او به عنوان چهره ای در Not Another Happy Ending ساخته ی John Mckay درخشید....

      و بعد هم در مینی سریال Labyrinth بر اساس رمانی به همین نام نوشته ی Kate Mosse ایفای نقش کرد.
      او قرار بود در فسلم زیبای Alice in Wonderland هم بازی کند که بازیگر استرلیایی Mia Wasikowska جای او را گرفت......

      ***
      او در آپارتمان در لندن و به تنهایی زندگی می کنه.دیوار های خونش پر از عکس ها و نقاشیه.
      در بچگی مجبور بوده از 7 صبح تا 6 عصر باله تمرین کنه.....اما این برای او لذت بخش هم بوده......

      Filmography

      Year Film Role Notes
      2009, 2011 ناهنجاری ها Rachel TV series ("Episode #1.6, #3.8")
      2009 مردی سوار بر موتورسیکت Girl in bed Short
      2010–2012 کلیسای مرکز شهر Lady Sybil Branson nee Crawley TV series (series 1-3)
      2011 مرغ دریایی Emelia Conan-Doyle Film - first lead role
      2011 آیینه سیاه Abi Khan 3-part TV series (Episode 2: "15 Million Merits")
      2012 دخمه Alais Pelletier Du Mas Mini-series
      2013 لالایی Post-production

      [edit]Awards and nominations

      Year Award Category Work Result
      2011 British Academy Film Awards Most Outstanding Newcomer to Leading Film Roles[7] Albatross Nominated
      2012 Evening Standard British Film Awards Most Promising Newcomer[8] Albatross Nominated




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۱۸ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................