• فیلم هفت دلاور، درباره هفت تیرانداز به سرپرستی مردی به نام کریس آدامز (دنزل واشنگتن) در غرب وحشی است که تصمیم می گیرند از مردم یک دهکده در برابر راهزنان دفاع کنند…

  • داستان فیلم حول زندگی پر هیجان پسر بچه ای با نام «جیکوب» می گذرد که خود را در خانه ای پر از بچه های جور واجور با توانایی های خاص و مافوق طبیعی پیدا می کند. مسئولیت مراقبت و پرورش توانایی های این کودکان بر عهده ی خانم «پرگرین» است که به نوبه ی خود توانایی های فوق العاده ای دارد...

  • لک لک ها دیگر به جای نوزادان، وظیفه ی تحویل محصولات اینترنتی را به عهده دارند, اما وقتی که بصورت اتفاقی یک سفارش نوزاد از راه می رسد, بهترین و سریعترین لک لک تصمیم می گیرد که نوزاد را به خانواده اش برساند...

  • خلبانی بنام چسلی سالی سولنبرگر (تام هنکس) پس از اینکه هواپیمایش دچار نقص فنی می شود، آن را سالم و بدون تلفات بر روی رودخانه ی هادسون فرود می آورد و با این عمل شجاعانه تبدیل به یک قهرمان می شود. ولی با تحقیقاتی که بعداز سقوط هواپیما آغاز میشود آبروی او در خطر قرار میگیرد...

  • یک سازمان دولتی مخفی چندین ضد قهرمان با قدرت های خارق العاده را به کار میگیرد تا ماموریتی خطرناک را در ازای کوتاه شدن دوره حبس شان، انجام دهند...

  • خطرناک ترین مامور سابق سازمان CIA، "جیسون بورن" کم کم به یاد می آورد که واقعاً چه کسی است و سعی میکند حقایق پنهان در مورد گذشته اش را کشف کند...

  • داستان فیلم درباره ی کودکی به نام سوفی است که با غول بزرگ مهربانی آشنا می شود و زمانی که متوجه می شود بقیه ی غول ها (که بسیار ظالم هستند) می خواهند کودکان بی گناه انگلستان را بخورند، به فکر می افتد که برای همیشه مانع کارشان شود...

  • کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا “ادوارد اسنودن” به طور ناگهانی هزاران اسناد محرمانه طبقه بندی شده را به خبرگزاری ها لو میدهد و...

  • سه دزد جوان به قصد سرقت مقداری پول نقد وارد خانه ی یک مرد نابینا می شوند، اما این مرد برخلاف ظاهرش اصلاً ضعیف و ناتوان نیست...

  • آرتور بیشاپ (جیسون استتهام) خیال میکرد گذشته ی مرگبارش را پشت سر گذاشته، اما یکی از نیرومندترین دشمنانش پیدایش می شود و معشوقه ی او را می رباید. اکنون او مجبور است به اقصی نقاط جهان سفر کند تا سه ترور غیرممکن را انجام دهند و آنها را بصورت حادثه جلوه دهد...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 183 بار در 102 پست

      ..بیوگرافی Jessica Brown Findlay بازیگر نقش Aby در سریال Black Mirror..

      بیوگرافی Jessica Brown Findlay






      متولد : 14 سپتامبر 1989

      در Cookham , Berkshire , england

      یک بازیگر انگلیسی که برا بازی در Downtown Abbey و هم چنین Albatross شهرت پیدا کرده.
      والدینش مشاور و دیگری معلم بوده و او از بچگی باله کار می کرده .....وقتی که 15 سالش بود برای رقص به همراه Kirov در Royal Opera House دعوت شد.

      او در مدرس باله زیادی پذیرفته می شد اما سرانجام به Art Educational School رفت ... و دو سال هم در ان جا تحصیل کرد . در سال دوم قوزک پایش 3 بار جراحی شد....
      بعد از آن.....او گفت که دیگه هرگز نمی رقصه....( او در این باره گفته که در ابتدا وقتی درد پاهام شروع شد اون رو نادیده گرفتم.. چون این رو میدونستم که این درد معنیش یعنی پایان باله....برای همین اون تلاش می کرده که بر دردش غلبه کنه اما وقتی اون ادامه پیدا می کنه....متوجه شد آن طور که پای راستش رو تکون میده نمیتونه پای چپش رو هم تکون بده.....به همین دلیل دکترش اورا از رقصیدن برای 4سال منع کرد...)

      اما سرانجام با تشویق های یکی از معلم هاش او تحصیلاتش رو در آن مدرسه به پایان رساند.و به St Martin رفت تا در انجا بازیگری بخواند.


      او در نقش Emilia در فیلم Albatoss به کارگردانی Niall MacCormick ، در دو اپیزود سریال Misfits و در downtown Abbey بازی کرد.
      هم چنین در اپیزود دوم سریال Black Mirror هم ظاهر شد.

      در سال 2012 او به عنوان چهره ای در Not Another Happy Ending ساخته ی John Mckay درخشید....

      و بعد هم در مینی سریال Labyrinth بر اساس رمانی به همین نام نوشته ی Kate Mosse ایفای نقش کرد.
      او قرار بود در فسلم زیبای Alice in Wonderland هم بازی کند که بازیگر استرلیایی Mia Wasikowska جای او را گرفت......

      ***
      او در آپارتمان در لندن و به تنهایی زندگی می کنه.دیوار های خونش پر از عکس ها و نقاشیه.
      در بچگی مجبور بوده از 7 صبح تا 6 عصر باله تمرین کنه.....اما این برای او لذت بخش هم بوده......

      Filmography

      Year Film Role Notes
      2009, 2011 ناهنجاری ها Rachel TV series ("Episode #1.6, #3.8")
      2009 مردی سوار بر موتورسیکت Girl in bed Short
      2010–2012 کلیسای مرکز شهر Lady Sybil Branson nee Crawley TV series (series 1-3)
      2011 مرغ دریایی Emelia Conan-Doyle Film - first lead role
      2011 آیینه سیاه Abi Khan 3-part TV series (Episode 2: "15 Million Merits")
      2012 دخمه Alais Pelletier Du Mas Mini-series
      2013 لالایی Post-production

      [edit]Awards and nominations

      Year Award Category Work Result
      2011 British Academy Film Awards Most Outstanding Newcomer to Leading Film Roles[7] Albatross Nominated
      2012 Evening Standard British Film Awards Most Promising Newcomer[8] Albatross Nominated




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۳:۱۸ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................