• داستان این فیلم که مدت کوتاهی قبل از رویدادهای «امیدی تازه» (A New Hope) رخ داده، متمرکز بر گروهی از جاسوس های شورشی است که نقشه می کشند تا «ستاره مرگ»، سلاح جدید امپراتوری کهکشانی را پیدا کرده و بدزدند...

  • فیلم بر اساس اتفاقات به وقوع پیوسته در مسابقه ی ماراتن سال ۲۰۱۳ در بُستن آمریکا که با یک بمب گذاری همراه بود ساخته شده و وقایع آن روز را دنبال می کند و…

  • ویروس "تی" که توسط شرکت آمبرلا ساخته شده بود اکنون به سراسر جهان شیوع کرده و موجب تبدیل شدن انسان ها به زامبی، موجودات شیطانی و هیولا شده است. "آلیس" کارمند اسبق این شرکت که هم اکنون یک جنگجوی سرکش است، به دوستانش ملحق شده تا وارد هسته مرکزی شرکت آمبرلا در ...

  • «سلن» (کیت بکینسیل) میجنگد تا به نبرد میان قبیله لایکن و جناح خون آشامی که به او خیانت کردند، پایان دهد...

  • زمانی که "کالوم لینچ" (مایکل فاسبندر) خاطرات جد خود "آگولار" را مرور می کند و متوجه مهارت های یک استاد قاتل می شود، در می یابد که خود او نیز یکی از نوادگان حزب مخفی "آدمکش ها" می باشد.

  • کوآلایی به نام باستر بهترین دوستش را به استخدام خودش در می آورد تا با کمک وی کسب و کار تئاترش را از طریق میزبانی یک مسابقه ی آوازخوانی رونق بخشد و...

  • یک بازیکن حرفه ای بیس بال سیاه پوست (دنزل واشینگتن) که بازنشته شده است، اکنون به عنوان رفتگر مشغول به کار است تا از پس مخارج خانواده و شرایط سخت زندگی بر آید. پسر او به فوتبال علاقه مند شده و قصد دارد به عنوان بازیکن در تیم کالج شرکت کند، سر ناسازگاری پدر و ...

  • فضاپیمایی که مقصدش یک سیاره مستعمره بسیار دور است و هزاران نفر مسافر دارد، دارای یک نقص فنی در قسمت اتاق خواب است. این نقص باعث می شود دو تن از مسافران 90 سال زودتر از زمان برنامه ریزی شده بیدار شوند...

  • داستان فیلم در سال 1926 رخ می دهد و درباره فردی به نام نیوت (ادی ردماین) است که به واسطه نگارش کتاب جدیدش رهسپار ایالات متحده و شهر نیویورک می گردد. در چمدان نیوت موجودات عجیب و غریبی وجود دارند که بر اثر یک اتفاق آزاد شده و سر از نیویورک و منطقه منهتن در می آورند و...

  • یک پسر پنج ساله هندی هزاران کیلومتر دور از خانه اش، در خیابانهای کلکته گم می شود. او مخاطرات زیادی را پشت سر می گذارد و سرانجام زوجی در استرالیا او را به فرزند خواندگی قبول میکنند. 25سال بعد او عزم خود را جزم میکند تا خانواده ی گمشده اش را پیدا کند...

  • خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    خوش آمديد

    ورود / ثبت نام

    هم اکنون وارد انجمن شويد

    • به وب سایت رسانه کوچک خوش آمدید
    LilMedia New Domain lilvpn
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. #1

      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      شماره عضویت
      14
      نوشته ها
      533
      محل زندگی
      tehran
      پسندیده : 323
      مورد پسند : 185 بار در 103 پست

      ..بیوگرافی Jessica Brown Findlay بازیگر نقش Aby در سریال Black Mirror..

      بیوگرافی Jessica Brown Findlay






      متولد : 14 سپتامبر 1989

      در Cookham , Berkshire , england

      یک بازیگر انگلیسی که برا بازی در Downtown Abbey و هم چنین Albatross شهرت پیدا کرده.
      والدینش مشاور و دیگری معلم بوده و او از بچگی باله کار می کرده .....وقتی که 15 سالش بود برای رقص به همراه Kirov در Royal Opera House دعوت شد.

      او در مدرس باله زیادی پذیرفته می شد اما سرانجام به Art Educational School رفت ... و دو سال هم در ان جا تحصیل کرد . در سال دوم قوزک پایش 3 بار جراحی شد....
      بعد از آن.....او گفت که دیگه هرگز نمی رقصه....( او در این باره گفته که در ابتدا وقتی درد پاهام شروع شد اون رو نادیده گرفتم.. چون این رو میدونستم که این درد معنیش یعنی پایان باله....برای همین اون تلاش می کرده که بر دردش غلبه کنه اما وقتی اون ادامه پیدا می کنه....متوجه شد آن طور که پای راستش رو تکون میده نمیتونه پای چپش رو هم تکون بده.....به همین دلیل دکترش اورا از رقصیدن برای 4سال منع کرد...)

      اما سرانجام با تشویق های یکی از معلم هاش او تحصیلاتش رو در آن مدرسه به پایان رساند.و به St Martin رفت تا در انجا بازیگری بخواند.


      او در نقش Emilia در فیلم Albatoss به کارگردانی Niall MacCormick ، در دو اپیزود سریال Misfits و در downtown Abbey بازی کرد.
      هم چنین در اپیزود دوم سریال Black Mirror هم ظاهر شد.

      در سال 2012 او به عنوان چهره ای در Not Another Happy Ending ساخته ی John Mckay درخشید....

      و بعد هم در مینی سریال Labyrinth بر اساس رمانی به همین نام نوشته ی Kate Mosse ایفای نقش کرد.
      او قرار بود در فسلم زیبای Alice in Wonderland هم بازی کند که بازیگر استرلیایی Mia Wasikowska جای او را گرفت......

      ***
      او در آپارتمان در لندن و به تنهایی زندگی می کنه.دیوار های خونش پر از عکس ها و نقاشیه.
      در بچگی مجبور بوده از 7 صبح تا 6 عصر باله تمرین کنه.....اما این برای او لذت بخش هم بوده......

      Filmography

      Year Film Role Notes
      2009, 2011 ناهنجاری ها Rachel TV series ("Episode #1.6, #3.8")
      2009 مردی سوار بر موتورسیکت Girl in bed Short
      2010–2012 کلیسای مرکز شهر Lady Sybil Branson nee Crawley TV series (series 1-3)
      2011 مرغ دریایی Emelia Conan-Doyle Film - first lead role
      2011 آیینه سیاه Abi Khan 3-part TV series (Episode 2: "15 Million Merits")
      2012 دخمه Alais Pelletier Du Mas Mini-series
      2013 لالایی Post-production

      [edit]Awards and nominations

      Year Award Category Work Result
      2011 British Academy Film Awards Most Outstanding Newcomer to Leading Film Roles[7] Albatross Nominated
      2012 Evening Standard British Film Awards Most Promising Newcomer[8] Albatross Nominated




      این مطلب بصورت اختصاصی برای " انجمن تخصصی رسانه کوچک " به نگارش درآمده و هر گونه کپی برداری از آن تنها با ذکر منبع و درج لینک بلامانع می باشد.
      ویرایش توسط Helena : ۱۳۹۲-۰۵-۱۳ در ساعت ۰۲:۱۸ قبل از ظهر
      دلخوشی ها کم نیست.!!!!!!!!!
      زندگی باید کرد................